Τρίτη 21 Μαΐου 2013

ΠΙΕΡΙΚΟΣ - Αποδοκιμάστηκε ο Παπαδόπουλος - Δίκαιες οι αποδομασίες για τους λόγους αυτούς; Λάθος ο τρόπος και οι λόγοι της κριτικής για την ΠΑΕ ΠΙΕΡΙΚΟΣ.. χάνουμε το δάσος , κοιτώντας το δέντρο (του Δημήτρη Καλαιτζή)



Τρίτη 21 Μαίου 2013
 
Δέκτης ύβρεων και αποδοκιμασιών από οπαδούς του Πιερικού έγινε ο Κώστας Παπαδόπουλος λίγο πριν την έναρξη του αγώνα κι ενώ κατευθυνόταν προς τις θέσεις των επισήμων. Ο ισχυρός άνδρας της...
Πιερικής ΠΑΕ ήταν "κόκκινο πανί" για τους φίλους του Πιερικού λόγω της απόφασής να τοποθετηθούν οι οπαδοί του Ολυμπιακού Βόλου στη θύρα 5 του γηπέδου και τα "άκουσε" περνώντας κάτω από τις κερκίδες της θύρας 3, δίπλα από τη θύρα των VIP. Ο Κώστας Παπαδόπουλος αποχώρησε από το γήπεδο στην ανάπαυλα του αγώνα.Υβριστικά συνθήματα κατά της ΠΑΕ Πιερικός ακούστηκαν κατά τη διάρκεια του αγώνα και από μερίδα οπαδών που βρισκόταν κάτω από τα δημοσιογραφικά θεωρία.(απο το Katerinisport.gr)........
Η δυνατότητα να βρεθούν φιλοξενούμενοι φίλαθλοι στο γήπεδο του Πιερικού και μάλιστα τόσοι πολλοί, απο τη μιά μπορεί να ενοχλεί κάποιους "ευαίσθητους φιλάθλους', όμως η οικονομική πραγματικότητα είναι αμείλικτη.Η ομάδα του ΠΙΕΡΙΚΟΥ έχει ανάγκες, έχει υποχρεώσεις που πρέπει να καλύψει.Δέν θα τρέξει κανείς απο εμάς να ρυθμίσει οφειλές που μπορεί να φέρουν την ομάδα μπροστά σε αδυναμία έκδοσης εισιτηρίων, να της αφαιρεθούν βαθμοί, ακόμη και αφαίρεσης της δυνατόητας να έχει πλήρη φάκελλο.
Αυτά υποχρεούται να τα καλύψει η ΠΑΕ και ο επικεφαλής της.Συνεπώς να μήν είμαστε υποκριτές.
Εδώ και ένα χρόνο η θύρα 5 είναι άδεια.Με 10 άτομα θα λυθούν τα οικονοιμκά προβλήματα;Οχι..
Αν η ομάδα οδηγηθεί σε πολλά χρέη, τότε τι θα λέμε;πώς θα ασκούμε κριτική; θα πετροβολάμε αυτούς που πρέπει να τα καλύψουν;Τι είναι χειρότερο;Να μήν δώσεις εισιτήρια, για να ικανοποιήσεις κάποιους απο εμάς που είμαστε υπερβολικά ευαίσθητοι ή να εισπράξεις τόσα ,όσα δέν εισέπραξες όλη τη χρονιά απο την συγκεκριμένη Θύρα;Μάλλον το δεύτερο.Αυτό λέει η κοινή λογική.
Η κριτική που πρέπει να κάνει κανείς για τον Πιερικό, πρέπει να είναι σε άλλο επίπεδο.Θα πρέπει να απαιτούμε απο την ομάδα μας, να οργανωθεί καλύτερα, να δουλέψουν καλύτερα όλα τα τμήματά της, γιατί αυτο θα είναι το μέλλον της.
Διαφορετικά θα καταλήξει στη χρεωκοπία και στην απαξίωση και στο ερασιτεχνικό πρωτάθλημα.
Εκτός άν πιστεύει κανείς ότι στην ΠΑΕ υπάρχουν τόσα χρήματα, που μπορεί να σταθεί οικονοιμικά χωρίς εισιτήρια, χωρίς έσοδα και τη στήριξη των φιλάθλων της Πιερίας.
Εγώ πάντως δέν άκουσα απο το πρόεδρο της ΠΑΕ να λέει ότι ρέει άφθονο το χρήμα σε τέτοιο βαθμό, που να μήν υπάρχουν ανάγκες και να απαιτείται η οικονομική συμπαράσταση όλων μας, έστω με το εισιτήριό μας.
Οποιος θέλει να ασκήσει κριτική και να κάνει προτάσεις για βελτίωση στα δρώμενα της ομάδος, να στραφεί στα πραγματικά θέματα και προβλήματα, στα οποία υστερεί ο Πιερικός, όπως είναι το γηπεδικό, η οργάνωση των τμημάτων υποδομής κλπ που αφορούν την παραγωγή ταλέντων για την στήριξη του μέλλοντος της ομάδος.
Η διαφορετική κριτική, οι αλαλαγμοί, οι οδυρμοί, οι ευαισθησίες, οι εκτόξευση κατηγοριών για στημένα κλπ, είναι νομίζω τουλάχιστον υπερβολικά, ειδικά όταν δέν αποδεικνύεται κάτι τέτοιο, η υποψία δέν μπορεί να γεννά βεβαιότητα και λάσπη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: