Τρίτη 21 Μαΐου 2013

Στο «ψυγείο» έβαλαν τον Σαρλ Ιτάνζ

http://s.enet.gr/resources/2013-05/itanz-thumb-medium.jpg 
Τρίτη 21 Μαίου 2013
Μετά την εντός έδρας ήττα του από τον ΠΑΣ Γιάννινα, ο ΠΑΟΚ... θυμήθηκε πως ο γκολκίπερ, Σαρλ Ιτάνζ, είχε υποπέσει σε πειθαρχικό παράμπτωμα, στα μέσα της προηγούμενης..
εβδομάδας, και τον έθεσε προσωρινά εκτός ομάδας. Με μία «συγγνώμη» τη γλίτωσε ο Καμαρά, για την απρεπή συμπεριφορά του απέναντι στον Βούκιτς, και του επιτράπηκε από τον Γιώργο Γεωργιάδη να προπονηθεί.http://s.enet.gr/resources/2013-05/itanz-thumb-medium.jpg
Τζάμπα πήγαν, λοιπόν, τα 200 χιλιάρικα που έδωσε ο ΠΑΟΚ στον Ατρόμητο, τον Γενάρη, για να αποκτήσει τον Καμερουνέζο τερματοφύλακα; Μήπως ο Ιτάνζ "θυσιάστηκε", κυρίως για να ταρακουνηθούν οι υπόλοιποι παίκτες του "δικεφάλου", που δείχνουν να έχουν χάσει εντελώς τη συγκέντρωσή τους στο στόχο του "δικεφάλου", που δεν είναι άλλος από την πρωτιά στα πλέϊ οφ της Σούπερ Λϊγκας;
Οποια εξήγηση κι αν επιλέξει κανείς, για τη σημερινή ποινή στον Ιτάνζ, το σίγουρο είναι πως ο ΠΑΟΚ έφτασε, από εκεί που ήταν το μεγάλο φαβορί για πρόκριση στα προκριματικά του επόμενου Τσάμπιονς Λιγκ, να τρώγεται με τα... ρούχα του! Κι αυτό που χρειάζεται, παραμονές του αγώνα του στην Τρίπολη, είναι να βρει μία δοκιμασμένη συνταγή, που να του αποφέρει πρώτα την ηρεμία του, και σε δεύτερο χρόνο τη βαθμολογική συγκομιδή που θα τον φέρει πάλι σε θέση ισχύος.
Για τον Ιτάνζ, η επίσημη δικαιολογία είναι ότι παρέμεινε στην Αθήνα, μετά τον αγώνα με τον Ατρόμητο, χωρίς να πάρει σχετική άδεια από τον προπονητή του, ενώ ήταν αδιάφορος στην προπόνηση του Σαββάτου, με αποτέλεσμα να επιλεγεί ο Γλύκος ως βασικός γκολκίπερ, στο παιχνίδι της δεύτερης αγωνιστικής. Οσο για τον Καμαρά, αυτός ζήτησε συγγνώμη από τον Βούκιτς, για το μικροεπεισόδιο που προκάλεσε εις βάρος του, στη διάρκεια του κυριακάτικου αγώνα, γι'αυτό και ο Γεωργιάδης τον άφησε να πάρει μέρος στην προπόνηση της Δευτέρας.
ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια: