Τετάρτη 29 Μαΐου 2013

Τσίπρας προς Σαμαρά: Πάμε σε ντιμπέιτ αφού δεν έρχεσαι ποτέ στη Βουλή

http://www.skai.gr/files/temp//FC8C8BC78490F9BE923BF57EC4262DB0.jpg 
Τετάρτη 29 Μαΐου 2013 
Μιλώντας στην ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση στον πρωθυπουργό λέγοντα πως "έχουμε μία αντιμνημονιακή κυβέρνηση Σαμαρά, μιας δεξιάς βγαλμένης από τα παλιά...
σκοτεινά χρόνια του διχασμού και μιας δεξιάς που πλέον φλερτάρει αδιάκριτα με την ακροδεξιά, τους νεοναζί και τον αυταρχισμό".
Σφοδρή επίθεση στην κυβέρνηση και προσωπικά στον πρωθυπουργό εξαπέλυσε ο Αλέξης Τσίπρας μιλώντας στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ.
Όπως είπε "έχουμε μία αντιμνημονιακή κυβέρνηση Σαμαρά, μιας δεξιάς βγαλμένης από τα παλιά σκοτεινά χρόνια του διχασμού και μιας δεξιάς που πλέον φλερτάρει αδιάκριτα με την ακροδεξιά, τους νεοναζί και τον αυταρχισμό".
Χαρακτήρισε τους κ.κ. Βενιζέλο και Κουβέλη δεκανίκια του κ. Σαμαρά οι οποίοι εκτίθενται με τις περίφημες απογευματινές τους δηλώσεις στον κήπο του Μεγάρου Μαξίμου.
Αναφερόμενος στον αντιρατσιστικό νόμο ο κ. Τσίπρας επισήμανε πως την ώρα που η Χρυσή Αυγή αλωνίζει και απειλεί με τις φαλτσέτες τους πολίτες της γειτονιάς η κυβέρνηση Σαμαρά αρνείται την αναγκαιότητα αντιρατσιστικού νόμου και ετοιμάζει αντιδημοκρατικό νόμο που θα περιορίζει τις διαδηλώσεις.
Κάλεσε ταυτόχρονα τον πρωθυπουργό σε ντιμπέιτ σε εθνική εμβέλεια για να εξήγησει το Success story αφού -όπως είπε- απέχει διαρκώς από τις συνεδριάσεις της Βουλής.
Εξαπέλυσε επίσης επίθεση και σε βάρος του υπουργού Δικαιοσύνης, Αντώνη Ρουπακιώτη τονίζοντας πως εκτίθεται ακόμα περισσότερο όταν παραμένει υπουργός που δεν έχει δικαίωμα να τον φέρει το νόμο του στη Βουλή.
Πηγή: http://www.skai.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: