Πέμπτη 1 Νοεμβρίου 2012

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-ΚΑΛΕΣΜΑ ΕΡΓΑΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ


Πέμπτη 01 Νοεμβρίου 2012
Το Εργατικό Κέντρο Κατερίνης και οι εργαζόμενοι της Πιερίας συμμετέχουμε στην Γενική... 48ωρη απεργία της ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ την ΤΡΙΤΗ και την ΤΕΤΑΡΤΗ 6 και.. 7 Νοέμβρη 2012.
Καλούμε όλους τους ...
εργαζόμενους της Πιερίας να πάρουν μέρος μαζικά στην απεργία και στην απεργιακή συγκέντρωση που θα πραγματοποιηθεί την ΤΡΙΤΗ 6 Νοέμβρη στις 10 το πρωί στο Εργατικό Κέντρο Κατερίνης και στο ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ που θα πραγματοποιηθεί την ΤΕΤΑΡΤΗ 7 Νοέμβρη στις 5 το απόγευμα με χώρο συγκέντρωσης την πλατεία Ελευθερίας για να διαμαρτυρηθούμε και να διαδηλώσουμε ενάντια στα νέα βάρβαρα αντεργατικά, αντικοινωνικά και αναποτελεσματικά μέτρα που προωθούνται για ψήφιση στηΒουλή.
Κεντρικό αίτημα και απαίτηση των εργαζόμενων και των συνδικάτων είναι η ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΗ των απαράδεκτων, εξοντωτικών και εκβιαστικών μέτρων που επιβάλλουν οι Τροϊκανοί και αποδέχεται η κυβέρνηση.
Μέτρα που εξαθλιώνουν τους εργαζόμενους, τους συνταξιούχους και τους ανέργους της χώρας, «μονιμοποιούν» τη λιτότητα,πολιτικές που εκποιούν – ξεπουλούν τη δημόσια περιουσία και τις επιχειρήσεις tου δημοσίου.
Μέτρα και πολιτικές που εκτινάσσουν την ΑΝΕΡΓΙΑ και την ΥΦΕΣΗ χωρίς να εξασφαλίζουν  η σωτηρία της οικονομίας και της χώρας.
ΩΣ ΕΔΩ – ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΑΝΑΤΡΕΨΟΥΜΕ ΤΗ ΝΕΟΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΗΣ  ΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΣΤΩΝ
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ μπορούμε:
ΝΑ ΑΠΟΤΡΕΨΟΥΜΕ ΤΗ ΨΗΦΙΣΗ ΤΩΝ ΜΕΤΡΩΝ ΠΟΥ ΕΞΟΝΤΩΝΟΥΝ
ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΝΑ ΑΚΥΡΩΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΝΕΟΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΕΣ ΕΜΜΟΝΕΣ.
ΝΑ ΑΝΑΤΡΕΨΟΥΜΕ ΤΙΣ ΤΡΟΙΚΑΝΕΣ ΚΑΙ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ.
ΟΛΟΙ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΣΥΝΔΙΚΑΤΑ
Όλοι στην Απεργία και στη Απεργιακή συγκέντρωση στο Εργατικό Κέντρο Κατερίνης την ΤΡΙΤΗ 6.11.2012 στις 10 το πρωί και στο ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 7.11.2012 στις 5.00 το απόγευμα στην κεντρική πλατεία Ελευθερίας.
Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: