Παρασκευή 12 Οκτωβρίου 2012

Νεκρή βγήκε από το φέρετρο και πήγε να μαγειρέψει!

Παρασκευή 12 Οκτωβρίου 2012
Νεκρή βγήκε από το φέρετρο και πήγε να μαγειρέψει!
Έπειτα από έξι μέρες κλινικού θανάτου, η κινεζικής καταγωγής Λι Χιούφενγκ επανήλθε στη ζωή, βγήκε από το φέρετρο και το πρώτο πράγμα που θέλησε να κάνει ήταν ... να μαγειρέψει!
Η 95χρονη γυναίκα....
είχε βρεθεί αναίσθητη στο σπίτι της στην επαρχιακή πόλη Μπέιλιου, έπειτα από παραπάτημα και τραυματισμό στο κεφάλι.
Ο γείτονας που την ανακάλυψε δεν κατάφερε να τη συνεφέρει και έτσι υπέθεσε ότι η Χιούφενγκ είχε φύγει από τη ζωή.
«Όσο δυνατά και να την σκουντούσα ή να φώναζα το όνομά της, εκείνη δεν είχε την παραμικρή αντίδραση. Επίσης, όταν την βρήκα πεσμένη στο κρεβάτι της, δεν ανέπνεε καν», δήλωσε ο 60χρονος Τσεν Κίνγκγουανγκ στην εφημερίδα Daily Mail.
«Ωστόσο, με προβλημάτισε το γεγονός ότι το σώμα της εξακολουθούσε να είναι ζεστό», παραδέχτηκε.
Τελικά, επικράτησε η εκτίμηση ότι η ηλικιωμένη γυναίκα είχε πεθάνει και, δεδομένου ότι έμενε μόνη της, ο Κίνγκγουανγκ και ο γιος του ανέλαβαν την προετοιμασία της κηδείας.
Ακολουθώντας, μάλιστα, τις κινεζικές παραδόσεις, το «άψυχο» σώμα της Χιούφενγκ τοποθετήθηκε σε κλειστό φέρετρο στο εσωτερικό του σπιτιού της, όπου θα παρέμενε για τρεις ημέρες, προκειμένου να της πουν το τελευταίο αντίο φίλοι και συγγενείς.
Την ημέρα πριν από την κηδεία, όμως, όταν ο Κίνγκγουανγκ πήγε ξανά στο σπίτι της γυναίκας, βρήκε το φέρετρο άδειο και τη «νεκρή» να μαγειρεύει στην κουζίνα!
Τι είχε συμβεί; Έπειτα από δύο μέρες στο φέρετρο, είχε ξαναβρεί τις αισθήσεις της, το είχε ανοίξει με πολύ κόπο και είχε βγει έξω.
Κι όσο για το μαγείρεμα; «Κοιμήθηκα πολύ. Μόλις ξύπνησα, ένιωθα τόσο πεινασμένη, που το πρώτο πράγμα που σκέφτηκα ήταν να πάω στην κουζίνα να ετοιμάσω κάτι», είπε χαρακτηριστικά η ίδια όταν η «περιπέτειά» της είχε πλέον τελειώσει.
Οι γιατροί διέγνωσαν στη συνέχεια ότι αυτό που συνέβη στη Χιούφενγκ ήταν «κλινικός θάνατος», κατά τον οποίο το άτομο δεν αναπνέει, αλλά το σώμα του παραμένει ζεστό.
«Χάρη στις κινεζικές παραδόσεις, οι οποίες ορίζουν την παραμονή του νεκρού στο σπίτι για μερικές μέρες, η γυναίκα σώθηκε», κατέληξε ένας εξ αυτών.

Δεν υπάρχουν σχόλια: