Πέμπτη 17 Μαΐου 2012

Η Χρυσή Αυγή μπήκε στη Βουλή - φωτο - video


Πέμπτη 17 Μαΐου 2012
Το πως μπήκαν μάλιστα έκανε μεγάλη εντύπωση. Εφτασαν όλοι έξω από την Βουλή και στην συνέχεια κανείς δεν μπήκε χωρίς να του δοθεί κάποιου είδους άδεια. Ο εκπρόσωπος Τύπου και βουλευτής Ηλίας Κασιδιάρης ακολούθησε την εξής διαδικασία:
Είχε ένα χαρτί με τα ονόματα όλων του βουλευτών και κάθε ένας που άκουγε το δικό του έμπαινε μέσα στο κοινοβούλιο...



Κάθισαν στα ορεινά έδρανα της Βουλής πάνω δεξιά.



Αφού τακτοποιήθηκαν στις θέσεις τους, οι μόνοι που χαιρέτησαν τον κ.Μιχαλολιάκο, ήταν ο Δημήτρης Αβραμόπουλος και ο Γεράσιμος Γιακουμάτος. Κανένας άλλος ούτε πριν ούτε μετά την τελετή δεν αντάλλαξε κουβέντα μαζί τους.
Τις προηγούμενες ημέρες είχε δημιουργηθεί θέμα με το ποιός θα καθίσει δίπλα στην Κ.Ο. της Χρυσής Αυγής. Η κα Παπαρήγα είχε συζητήσει το θέμα και με τον Κάρολο Παπούλια, λέγοντας ότι θα ήταν επίφοβο να καθίσουν δίπλα - δίπλα.
Εντυπωση προκάλεσε το γεγονός ότι όταν σηκώθηκαν όλοι οι βουλευτές από τα έδρανά τους για να ορκιστούν οι 3 συνάδελφοί τους μουσουλμάνοι στο Κοράνι, οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής παράμενειναν καθιστοί. Μετά το τέλος της ορκωμοσίας, όλοι οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής, έφυγαν όπως ήρθαν, όλοι μαζί....
















Εφτασαν όλοι μαζί στην Βουλή λίγα λεπτά πριν τις 10.

Μπροστά πήγαινε ο γραμματέας του κόμματος Νίκος Μιχαλολιάκος και δίπλα του η σύζυγός του, επίσης βουλευτής Ελένη Ζαρούλια.



Ο κ.ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΖΥΓΟ ΤΟΥ κα ΖΑΡΟΥΛΙΑ
Ο κ.ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΖΥΓΟ ΤΟΥ κα ΖΑΡΟΥΛΙΑ


ΑΠΟ ΔΕΞΙΑ: ΟΙ κ.ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ, ΓΚΛΕΤΣΟΣ ΚΑΙ ΛΑΓΟΣ
ΑΠΟ ΔΕΞΙΑ: ΟΙ κ.ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ, ΓΚΛΕΤΣΟΣ ΚΑΙ ΛΑΓΟΣ


ΟΙ κύριοι ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ ΚΑΙ ΚΟΥΚΟΥΤΣΗΣ
ΟΙ κύριοι ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ ΚΑΙ ΚΟΥΚΟΥΤΣΗΣ
http://www.newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: