Πέμπτη 17 Μαΐου 2012

Μάνος: Πρόταση συμμαχίας ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΔΗΣΥ, Δράσης σε ενιαίο κόμμα

Πέμπτη 17 Μαΐου 2012
Πρόταση για τη συνένωση όλων των φιλοευρωπαϊκών δυνάμεων σε ενιαίο κόμμα, κάτω από μία «αξιόπιστη νέα ηγεσία», έκανε ο Στέφανος Μάνος προκειμένου, όπως είπε, να ξεπεραστεί η σημερινή κατάσταση.
Ο επικεφαλής της Δράσης μιλώντας στον Real FΜ αναφέρθηκε στις...
φιλοευρωπαϊκές δυνάμεις και συγκεκριμένα σε ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, Δημοκρατική Συμμαχία και Δράση, που λένε ότι «θέλουμε να είμαστε στην Ευρώπη».
«Είχαμε ξεκινήσει μία συζήτηση με την κ. Μπακογιάννη -η οποία είχε αρχίσει και προ των εκλογών- και όλα έδειχναν ότι μπορούμε να συμφωνήσουμε, αλλά δεν υπήρξε ανακοίνωση, τώρα διαβάζω στις εφημερίδες ότι υπάρχει μία παράλληλη ενδεχομένως συζήτηση με τη ΝΔ, αλλά και εκεί δεν φαίνεται να έχει τελειώσει οτιδήποτε», υποστήριξε ο κ. Μάνος.
Ξέρω ότι γίνεται συζήτηση, αλλά όχι τι ακριβώς συζητείται, συμπλήρωσε ο επικεφαλής της Δράσης και παράλληλα ξεκαθάρισε πως δεν έχει καμία απολύτως κρούση από τη ΝΔ και ότι δεν πρόκειται να επιστρέψει στη ΝΔ.
«Το μόνο που μπορεί να γίνει για να ξεπεραστεί η σημερινή κατάσταση», τόνισε, «είναι να ενωθούν όλες οι φιλοευρωπαϊκές δυνάμεις -ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, Δημοκρατική Συμμαχία και η Δράση- κάτω από μία αξιόπιστη νέα ηγεσία, δηλαδή όλα τα τέσσερα κόμματα που χωρίς επιφύλαξη λένε ότι "θέλουμε να είμαστε στην Ευρώπη με οποιοδήποτε κόστος"».
Μάλιστα ο κ. Μάνος μίλησε για εκλογική συμμαχία σε ένα ενιαίο κόμμα, με νέα ηγεσία.
NEA

Δεν υπάρχουν σχόλια: