Δευτέρα 7 Μαΐου 2012

ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΤΗΝ ΠΡΟΒΛΕΨΑΜΕ ΠΟΛΥ ΝΩΡΙΣ... ΠΡΟΕΙΟΠΟΗΣΑΜΕ ΜΕ ΑΡΘΡΑ ΜΑΣ... ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΘΗΚΑΜΕ

Δευτέρα 7 Μαίου 2012 

Πολλές φορές απο αυτο το μπλόκ έχουμε σταθεί κριτικά και προβλέψαμε πολλά δεινα για το κόμμα του ΠΑΣΟΚ. Λάθη και παραλείψεις οδήγησαν το ΠΑΣΟΚ πολύ χαμηλά.Βέβαια κάποιοι λένε ότι είχε το θέαρρος και πήρε μέτρα για να σώσει τη χώρα.Ισως να έχουν και δίκιο όμως νομίζω ορθά τον Μάιο του 2011 έγραψα το άρθρα: α) Γιατί Γιώργο Παπανδρέου βάζεις υποθήκη το όνομά σου;

β) ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΡΓΟΣ ΣΤΑ ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ - ΔΕΝ ΟΜΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΟΜΩΣ ΝΑ ΔΕΧΕΤΑΙ ΝΟΥΘΕΣΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗ ΝΔ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΒΑΛΛΕΙ ΕΤΣΙ ΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ..

 (διαβάστε τα)

Τώρα δυστυχώς δικαιώνομαι.Δικαιώνονται όλοι όσοι ήθελαν να πάρει αποφάσεις στήριξης και συναίνεσης και η ΝΔ.Βέβαια τόπραξε ο Σαμαράς με μία μεγάλη κωλοτούμπα που την πλήρωσε και εκείνος εκλογικά.Οφειλε απο την αρχή να έχει σαφή θέση.

Προβλέψαμε δέ με ένα άλο άρθρο μας τη θέση του ΠΑΣΟΚ και τα ΧΑΜΗΛΆ ΠΟΣΟΣΤΑ που άρχισε να διαμορφώνει στην ελληνική κοινωνία απο την οποία είχε αποκοπεί.. λόγω όλων όσων στα προηγούμενα άρθρα μας αναλύσαμε.

(διαβαστε τα παλιά μας άρθρο) -Η ΚΡΙΣΗ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ.. σε ποσοστά του 1974.. οι ευθύνες όλων των "εξουσιαζόντων στελεχών".... που πρέπει να πάνε σπίτια τους... του Δημ.Καλαϊτζή

ΓΙΩΡΓΟ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ .. ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΣ...ΕΠΑΙΞΕΣ ΚΑΙ ΕΧΑΣΕΣ... ΒΑΓΓΕΛΗ ΑΝΕΛΑΒΕ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΕΣ..ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ ΤΕΡΜΑ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΙΚΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ... ΤΟ ΠΗΡΕΣ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ; (του Δημ.Καλαϊτζή)

Τώρα είναι ώρα επανίδρυσης του ΠΑΣΟΚ εξάλλου τόχαμε αναλύσει και σε παλιότερο άρθροα μας και επιβεβαιωθήκαμε.. είχαμε γράψει λοιπόν....

ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΑΝ ΔΕΝ ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΘΕΙ..ΑΝ ΔΕΝ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ ΣΤΗ ΝΕΑ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΤΗς 3ης ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ.. ΘΑ ΜΠΕΙ ΣΤΟ ΧΡΟΝΟΝΤΟΥΛΑΠΟ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ...(του Δημ.Καλαϊτζή)

του Δημ.Καλαϊτζή

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: