Παρασκευή 16 Μαρτίου 2012

ΕΚΚΛΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΠΙΕΡΙΑΣ ΓΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΗ ΔΙΑΝΟΜΗ ΑΛΕΥΡΩΝ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΔΡΑΣΗΣ

http://ariadni144.files.wordpress.com/2009/05/flour.jpg 

Παρασκευή 16 Μαρτίου 2012
Το κείμενο της έκκλησης προς τους πολίτες της Πιερίας έχει ως εξής:
Έλα στο χώρο της εμποροπανήγυρης στις 7:00 ή στις 10:30 και απευθύνσου σε έναν από τους εθελοντές με τα πορτοκαλί γιλέκα ή πάρε τηλέφωνο στο 6936 575 895 (Καπουράνης Νίκος, οργάνωση ομάδων) 
Αγαπητοί συμπολίτες, 
Εδώ και ένα μήνα τώρα, η πόλη μας και ο νομός Πιερίας απασχολούν την επικαιρότητα με άκρως θετικά σχόλια. Έχουν γραφεί δεκάδες άρθρα για τους πολίτες της Πιερίας, την ομάδα μας και τον τόπο μας που «δείχνει το δρόμο». Σε ολόκληρη η χώρα μιλούν για την πρωτότυπη δράση της αγοράς προϊόντων απευθείας από τον παραγωγό και ειδικά, για την εντυπωσιακή παραγγελία των 100 τόνων αλεύρων προς 0,50 € το κιλό από τους δημότες της Κατερίνης. 
  • Η παράδοση της εντυπωσιακά μεγάλης αυτής ποσότητας (4 φορτηγά) θα πραγματοποιηθεί αύριο, Σάββατο 17 Μαρτίου 2012, από τις 07:30 το πρωί στο χώρο της εμποροπανήγυρης και για μια ακόμη φορά, όλα τα ΜΜΕ θα βρίσκονται και πάλι στην πόλη μας για να καταγράψουν τον τρόπο διάθεσης και τις αντιδράσεις των πολιτών. Μάλιστα μεταξύ αυτών θα βρίσκονται δημοσιογράφοι από διεθνή πρακτορεία.
  • Όπως καταλαβαίνετε, η ευθύνη για όλους μας συνεχίζει να είναι μεγάλη. Και η αυριανή εκδήλωση θα πρέπει να ολοκληρωθεί με επιτυχία!
  • Απευθύνουμε έκκληση προς όλα τα μέλη της ομάδας (άνδρες και ειδικά προς τους νέους) να αφιερώσουν αύριο λίγο χρόνο από το πρωινό τους και να βοηθήσουν στη διαδικασία της παράδοσης.
  • Θα συναντηθούμε στις 7:00 στο χώρο της εμποροπανήγυρης για να στήσουμε τα περίπτερα, αλλά και για να συζητήσουμε τις τελευταίες λεπτομέρειες. Έχουν συγκροτηθεί δύο ομάδες: Η πρώτη θα εργαστεί 07:30 – 10:30 και η δεύτερη 10:30 – 14:00. Χωρίς τη βοήθεια των εθελοντών η δράση αυτή δεν θα μπορούσε να υλοποιηθεί. Δείτε το λοιπόν ως υποχρέωση όλων μας απέναντι στην τοπική κοινωνία! Όλοι μας επιθυμούμε να αγοράσουμε ποιοτικά προϊόντα σε χαμηλές τιμές, κατευθείαν από τον παραγωγό. Κάποιοι όμως πρέπει να δουλέψουν γι αυτό. Γίνε μέρος αυτής ομάδας και βοήθησε!
  • Έλα στο χώρο της εμποροπανήγυρης στις 7:00 ή στις 10:30 και απευθύνσου σε έναν από τους εθελοντές με τα πορτοκαλί γιλέκα ή πάρε τηλέφωνο στο 6936 575 895 (Καπουράνης Νίκος, οργάνωση ομάδων)
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: