Παρασκευή 16 Μαρτίου 2012

Εκλογές για τα μέλη και τους φίλους του ΠΑΣΟΚ την Κυριακή - Κάλεσμα από τον γραμματέα της Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Πιερίας Γ. Μαλτζάρη


Παρασκευή 16 Μαρτίου 2012 Τοπικά
Κάλεσμα στα μέλη και τους φίλους του ΠΑΣΟΚ να προσέλθουν την Κυριακή 18 Μαρτίου στις εκλογές που θα πραγματοποιηθούν για την ανάδειξη του νέου προέδρου του κόμματος απεύθυνε ο γραμματέας της...
Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Πιερίας κ. Γιάννης Μαλτζάρης.
Η εκλογική διαδικασία
Οι εκλογές θα διεξαχθούν από τις 9:00 π.μ. έως τις 17:00 μ.μ. στην Κατερίνη στο Εργατικό Κέντρο, στο Λιτόχωρο στο Δημαρχείο, στη Λεπτοκαρυά στο πρώην Δημαρχείο, στην Κονταριώτισσα στο πρώην Δημαρχείο, στο Π. Κεραμίδι στο πρώην Δημαρχείο, στην Κ. Μηλιά στο καφενείο Σαμαρά Παύλου, στο Κίτρος στο πρώην Δημαρχείο και στο Αιγίνιο στο πρώην Δημαρχείο.
Στις εκλογικές διαδικασίες ψηφίζουν όλα τα μέλη και οι φίλοι του ΠΑΣΟΚ που είναι εγγεγραμμένοι στους εκλογικούς καταλόγους του μητρώου του κόμματος καθώς όσοι επιθυμούν να εγγραφούν την ημέρα της διεξαγωγής των εκλογών, με την Αστυνομική τους Ταυτότητα ή το διαβατήριο.
Ο κ. Μαλτζάρης
Όπως τόνισε ο κ. Μαλτζάρης το ΠΑΣΟΚ έχει πλήρη εικόνα και αντίληψη του τι συμβαίνει στην κοινωνία, καθώς τα στελέχη του δεν έχουν αποκοπεί από την κοινωνία και τα προβλήματα που υπάρχουν όπως η ανεργία οι μειώσεις σε μισθούς και συντάξεις.
«Δεν ήταν στρατηγική επιλογή του ΠΑΣΟΚ όλα αυτά τα μέτρα που αναγκάστηκε η Κυβέρνηση να πάρει. Ήταν έξω από την ιδεολογία του ΠΑΣΟΚ . Το δίλημμα μας δεν ήταν αν το μνημόνιο ήταν καλό ή όχι αλλά έπρεπε να καταλάβει ο λαός ότι ήταν αναγκαίο. Το ΠΑΣΟΚ τα τελευταία 2,5 χρόνια μόνο του σήκωσε το βάρος της άγριας δημοσιονομικής προσαρμογής και του οικονομικού πολέμου μην έχοντας κανένα σύμμαχο».
Όπως ανέφερε ο γραμματέας της Ν.Ε. από την άλλη η Νέα Δημοκρατία εμφανίζεται ως μη έχουσα καμία ευθύνη για όλα όσα προκάλεσε και από την άλλη έχουμε μια ευρύτερη Αριστερά η οποία παρουσιάζεται ως ο μοναδικός προοδευτικός χώρος στην πολιτική.
«Το ΠΑΣΟΚ ως η μοναδική δύναμη ευθύνης πρέπει να ανασυνταχθεί μέσα από τους φίλους και τα μέλη να πάρει την ώθηση που χρειάζεται στις 18 Μαρτίου και με τον Βαγγέλη Βενιζέλο να αντιπαλέψει τους λαϊκισμούς των άλλων κομμάτων στις επικείμενες εκλογές και στη συνέχεια τα προβλήματα του τόπου».

Δεν υπάρχουν σχόλια: