Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2012

Στον Κορινό χθες ο Πιερικός - Επιστρέφει σήμερα ο Μοκακέ

Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2012


Στον φιλόξενο Κορινό έκανε χθες προετοιμασία ο Πιερικός για το παιχνίδι με τον Αγροτικό...
Αστέρα που θα γίνει στην Κατερίνη για το πρωτάθλημα της Football League.
Λόγω του χιονιά είναι αδύνατη η προπόνηση σε γήπεδο της Κατερίνης, και έτσι βρέθηκε το βοηθητικό γήπεδο του Κορινού, που δεν είναι σκεπασμένο 100% από χιόνια και ο Γιώργος Χατζάρας έκανε χθες πλήρες πρόγραμμα στους παίκτες του.
Σήμερα όλα δείχνουν ότι ο Πιερικός θα προπονηθεί και πάλι στον Κορινό, στις 3 το απόγευμα, με τον Πέντα να ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα.
Δεν θα αγωνιστούν με τον Αγροτικό Αστέρα οι τιμωρημένοι Χατζηζήσης και Τόσκας που συμπλήρωσαν κάρτες.
Αναμένεται την Πέμπτη να εκδοθεί και το δελτίο του Ρούσεφ, αφού όλα τα άλλα τα δελτία θα είναι στη διάθεση του Γιώργου Χατζάρα.
Ο Μοκακέ επιστρέφει σήμερα στην πόλη μας, για μόνιμη πλέον διαβίωση και θα ενσωματωθεί στην προετοιμασία για τον Αγροτικό Αστέρα.
Ο Πιερικός έχοντας στο τιμόνι τον Γιώργο Χατζάρα αναμένεται να παίξει ένα διαφορετικότερο ποδόσφαιρο, στηριζόμενο περισσότερο στην εμπειρία του «δάσκαλου» στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο, που γνωρίζει πολύ καλά πράγματα και καταστάσεις.
Η διοίκηση της ΠΑΕ έκανε πολύ καλές κινήσεις στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο ενίσχυσε τον Πιερικό με πολύ καλούς ποδοσφαιριστές και σε μία δύσκολη οικονομική και χρονική περίοδο που ταλαιπωρεί και το επαγγελματικό ποδόσφαιρο.
Ο ερχομός στην Κατερίνη του έμπειρου προπονητή Γιώργου Χατζάρα, όπως επίσης και η απόκτηση του έμπειρου Ρούσεφ αλλά και του πολύ καλού και ικανού Μοκακέ, δείχνουν έμπρακτα ότι ο μεγαλομέτοχος Κώστας Παπαδόπουλος είναι αποφασισμένος να οδηγήσει τον Πιερικό, με προοπτική και με τον καλύτερο τρόπο στις κορυφαίες ομάδες του επαρχιακού ποδοσφαίρου.ΟΛΥΜΠΙΟ ΒΗΜΑ
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: