Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2012

Απόγονο του λιονταριού της Ρούμελης, Γ. Καραϊσκάκη, χρειαζόμαστε στην εξουσία

http://www.absatzplus.com/media/catalog/product/cache/2/image/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/80000/image/10601800-schreibgeraete-_kugelschreiber-_druckkugelschreiber.jpg 

Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2012
Ζούμε μιαν εκκρεμότητα! Ματαιοπονούμε! Είναι σαν να δέρνουμε τη θάλασσα! Όχι μόνο δεν έχει βελτιωθεί κατ’ ελάχιστον έστω η κατάσταση, αλλά τα πάντα έχουν χειροτερέψει! Και συμβαίνει αυτό γιατί στα πράγματα είναι ακόμη οι ένοχοι, οι... οποίοι – μάλιστα - με θράσος χιλίων πιθήκων παριστάνουν τους σωτήρες!!! Μας κατέστρεψαν, μας ρεζίλεψαν διεθνώς, αλλά και μας εκπροσωπούν δια της βίας εντός και εκτός Ελλάδος, κουνώντας σε μας το σκιάχτρο της πτώχευσης, ενώ στους ξένους φέρονται με απόλυτη υποταγή. Όπως εκείνος ο αξιοθρήνητος Πορτογάλος υπουργός, που έσκυβε χειρότερα από ζητιάνος μπροστά στο Σόιμπλε κι’ εκείνος του έλεγε «δεν κάνει τίποτα»!

Οι προσκυνημένοι, τα άδεια σακιά, με όσα έλεγαν την Κυριακή στη Βουλή, θα έπρεπε κανονικά να συλληφθούν, διότι όλοι τους παραδεχόντουσαν απροκάλυπτα και …αβίαστα ότι έφεραν τη χώρα στο χείλος του γκρεμού και την ερήμωσαν σε εκείνο το βαθμό, ώστε αν δεν πάρουμε τα δανεικά, θα ξαπλώσουμε χάμω να πεθάνουμε! Παρ’ όλα αυτά, παραμένουν στα πόστα τους, με ποσοστό προτίμησης 8% ο ένας και 13,5% ο άλλος, εκεί που ψηφίζει το 35% του συνολικού πληθυσμού (Αττική) και δεν παραιτούνται, λες και δεν θέλει κανείς μας να φύγουν!
Αυτό είναι το πρόβλημα. Δεν είναι η δανειακή σύμβαση. Το πραγματικό πρόβλημα, δηλαδή, ότι διαφεντεύουν τη χώρα οι νεκροθάπτες της, παράγει όλα τα άλλα που τραβάμε και τα οποία τα περιγράφουν απειλητικά εναντίον μας εκείνοι που φταίνε στο 100% για την κατάσταση απόλυτης κατάρρευσης στην οποία έφεραν τη χώρα μας. Γι’ αυτό ισχυρίζομαι ότι ματαιοπονούμε! Είναι λάθος η κάθε μας κίνηση, η  κάθε μας διαμαρτυρία, η κάθε μας άποψη. Λάθος είναι ότι κατεβαίνουμε στους δρόμους και δημιουργούμε το κατάλληλο κλίμα ώστε να δράσουν οι …δύο χιλιάδες (σικ) έμμισθοι κουκουλοφόροι. Λάθος είναι που αρθρογραφούμε, ακόμα κι’ όταν γράφουμε την πάσα αλήθεια για τους δωσίλογους, για του λαθραίους τροϊκανούς, για τους αθώους του εγκλήματος νοικοκυραίους Έλληνες.
Αν θέλουμε να διορθώσει την πορεία της η χώρα μας και να συμπεριφερθεί όπως η ιστορία της το επιβάλλει, πρέπει να ασχοληθούμε αποκλειστικά με τη λύση του προβλήματος που περιέγραψα. Να φύγουν από τα πόστα που κατέχουν αυθαίρετα και παράνομα και αντισυνταγματικά οι σαλτιπάγκοι. Αλλιώς, ματαιοπονούμε! Πόσες φορές να το επαναλάβω; Η τραγωδία τελειώνει με απόδοση δικαιοσύνης. Όσο δεν πληρώνουν, όπως τους αξίζει, αυτοί που εγκλημάτησαν σε βάρος της χώρας και το ακόμα χειρότερο, όσο βρίσκονται στο κουμάντο της χώρας αυτοί οι ουτιδανοί, θα το πληρώνουμε ολοένα πιο ακριβά. Μέχρι εξαφανίσεως!
Δεν είναι καθόλου λογικό να ρωτάμε: « και πώς θα γίνει αυτό; » Δεν είναι ζήτημα προς συζήτηση. Θα γίνει με τη διαδικασία του …κατεπείγοντος! Όπως οι αναθεματισμένοι ενέκριναν να αλυσοδεθούμε με πιο χοντρές αλυσίδες. Εφόσον όλοι ενδιαφερόμαστε να γυρίσει σελίδα η πατρίδα μας, πρέπει να αφήσουμε στην άκρη κάθε άλλη φροντίδα ή δράση μας και να συγκεντρώσουμε ενωμένοι όλες τις δυνάμεις μας στη λύση του προβλήματος που παράγει όλα τα άλλα. Να πάρει τέρμα αυτή η αισχρή κατάσταση, με τους ανίκανους, επικίνδυνους  πολιτικάντηδες στο πηδάλιο του εθνικού σκάφους, όπως έγραψε στην Κυριακάτικη «Ελεύθερη Ώρα», στο ρωμαλέο άρθρο του, ο σημαιοφόρος της ελεύθερης κι’ αληθινής Δημοσιογραφίας, Γιώργος Λεονταρίτης.
Ένα και μοναδικό θέμα στην Εθνική Ημερησία Διάταξη: Να γκρεμοτσακιστούν, να κλωτσοδιωχτούν από τα πόστα που κατέχουν οι καταραμένοι. Να αποκτήσουμε την εκπροσώπηση που μας αξίζει. Να βάλουμε μπροστάρη μας έναν απόγονο του λιονταριού της Ρούμελης, Γεωργίου Καραϊσκάκη, που θα πει στους ξένους κανίβαλους: Μας ζητάτε να προσκυνήσουμε. Ρωτήσαμε τους  …μπούτζους μας  και μας είπαν όχι, να μην προσκυνήσουμε. 
Του Γαβριήλ Θ. Λαμψίδη lampsidis@gmail.com 

Δεν υπάρχουν σχόλια: