Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2012

Παραιτήθηκε ο Γιάννης Μανώλης - ΔΙΑΦΩΝΕΙ ΜΕ ΤΑ ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ -ΔΙΑΦΩΝΗΣΕ ΚΑΙ ΚΑΤΕΚΡΙΝΕ ΤΗ ΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙ ΤΑ ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ- ΑΠΟΚΛΕΙΣΙΤΚΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΩΝ ΔΗΛΩΣΕΩΝ..

http://i.ytimg.com/vi/1S5dE4jzfZE/1.jpg?1328783115074 
Πέμπτη 09 Φεβρουαρίου 2012
Την παραίτησή του από τη θέση του γραμματέα του τομέα Συνδικαλισμού της ΝΔ, υπέβαλε σήμερα ο Γιάννης Μανώλης, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τη χθεσινή συμφωνία των πολιτικών αρχήγων....
- δείτε παρακάτω το βίντεο του ΚΡΑΧΤΗ με τις δηλώσεις και το βίντεο απο την εκπομπή του ΜΕΓΑ.. 


Παραιτήθηκε ο Γιάννης Μανώλης
Μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του Mega, ο κ. Μανώλης ξεκαθάρισε ότι «εγώ με αυτά τα μέτρα δεν μπορώ να μείνω στη θέση του γραμματέα Συνδικαλιστικού της ΝΔ».
Τα μέτρα αυτά, όπως τόνισε, «οδηγούν σε μισθούς Βουλγαρίας με τιμές Βρυξελλών» και επισημαίνοντας ότι «οι επικουρικές είναι το τυράκι», προειδοποίησε ότι τον Ιούνιο θα έρθουν κι άλλα μέτρα.
«Είπα τα μέτρα αυτά δε μπορώ να τα στηρίξω. Δε μπορώ να εκφράσω θεσμικά αυτό τον κόσμο της εργασίας και τους επιστημονικούς συλλόγους που εκπροσωπώ. Δεν είναι έντιμο να παραμείνω σε αυτή τη θέση» υπογράμμισε ο κ. Μανώλης, αναφερόμενος στις δηλώσεις κατά τη χθεσινή «αντιμνημονιακή» εκδήλωση συνδικαλιστών της ΝΔ, ενώ σε ερώτηση αν έχει υποβάλει την παραίτησή του στον πρόεδρο της ΝΔ, αρκέστηκε να πει ότι «μερικά πράγματα υποβάλλονται και δημόσια. Το θέμα δεν είναι το τυπικό κομμάτι».http://www.ethnos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: