Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2012

Γιατί όχι;Επικεφαλής «μπλοκ» βουλευτών της Περιφέρειας ο Γιάννης Αμοιρίδης, για την αρχηγία του ΠΑΣΟΚ

http://www.eptanews.gr/media/k2/items/cache/ffe144b59c409587b4c9211fb31afdfe_L.jpg 

Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2012
Ο βουλευτής Πιερίας του ΠΑΣΟΚ, φέρεται επικεφαλής ομάδας βουλευτών της Περιφέρειας, οι οποίοι επιχειρούν να εκφράσουν την αγωνία της περιφέρειας
Την ίδια στιγμή που...
αυξάνεται ο κατάλογος των εν δυνάμει υποψηφίων για την προεδρεία του ΠΑΣΟΚ, σοβαρό είναι το ενδεχόμενο να θέσει υποψηφιότητα και ο βουλευτής Πιερίας Γιάννης Αμοιρίδης.
Σύμφωνα με πληροφορίες ο κ. Αμοιρίδης συζητά με βουλευτές της περιφέρειας με σκοπό να υπογράψουν κείμενο- παρέμβαση για τις εσωκομματικές εξελίξεις στο ΠΑΣΟΚ. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες η ενδεχόμενη υποψηφιότητα του Γιάννη Αμοιρίδη θα συνιστά ουσιαστικά μία διαφορετική πρόταση και μία διαφορετική φωνή στο εσωτερικό του κόμματος προκειμένου να εκφραστεί η αγωνία της Περιφέρειας για όλα όσα διαδραματίζονται στη χώρα, ειδικά τους τελευταίους μήνες. Θα πρόκειται δηλαδή για μία περισσότερο συμβολική υποψηφιότητα Ήδη ασκούνται πιέσεις σε βουλευτές που συζητούν με τον κ. Αμοιρίδη προκειμένου να μην υπογράψουν το κείμενο, ώστε να αποδυναμωθεί η προσπάθεια αυτή. Σημειώνεται επίσης ότι όσον αφορά την υποβολή υποψηφιότητας για την προεδρία του κόμματος απαιτούνται τουλάχιστον 100 υπογραφές από τα 350 μέλη του Εθνικού Συμβουλίου.
Επιπλέον αξίζει να σημειωθεί ότι ο βουλευτής Πιερίας, σε τηλεοπτικό σταθμό τον περασμένο Νοέμβριο είχε δηλώσει, αναφερόμενος στη διαδοχή και τα πρόσωπα τα οποία προτείνονται, πως η αλλαγή δεν γίνεται με αλλαγμένους και μεταλλαγμένους. Μεταξύ άλλων είχε αναφέρει χαρακτηριστικά  «πως είναι δυνατόν άτομα τα οποία υποστήριζαν όλα αυτά τα οποία μας πήγαν πίσω να φέρεται ότι αλλάζουν κ να υποστηρίζουν νέες απόψεις».
Σε κάθε περίπτωση πρόκειται για μία δυναμική παρέμβαση του πιεριέα βουλευτή στις εσωκομματικές εξελίξεις του ΠΑΣΟΚ που ισχυροποιεί το βήμα των βουλευτών της περιφέρειας στην επόμενη μέρα του κόμματος.   

ΕΠΤΑ-ΠΟΛΙΤΕΙΑ
http://www.eptanews.gr/media/k2/items/cache/ffe144b59c409587b4c9211fb31afdfe_L.jpg

Δεν υπάρχουν σχόλια: