Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2012

Σύλληψη (3) ατόμων για «φρουτάκια» στην Πιερία - Θανατηφόρο τροχαίο ατύχημα στην Ημαθία

Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2012


Συνελήφθησαν το βράδυ της 13ης Ιανουαρίου 2012, στην Κατερίνη, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης, δύο (2) ημεδαποί (55 και 57 ετών) και μια 32χρονη αλλοδαπή υπήκοος Γεωργίας, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε ..
δικογραφία για παράβαση του νόμου περί παιγνίων.

Ειδικότερα, στην Κατερίνη, σε αστυνομικό έλεγχο σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος (καφετέρια), συνελήφθη η 32χρονη ως προσωρινή υπεύθυνος του καταστήματος, διότι είχε εγκαταστήσει και θέσει σε λειτουργία τριάντα δύο (32) ηλεκτρονικούς υπολογιστές, με το απαγορευμένο τυχερό παίγνιο «ΦΡΟΥΤΑΚΙΑ», επιτρέποντας στους άλλους δύο (2) θαμώνες τη διενέργεια του.

Ο 48χρονος ιδιοκτήτης του καταστήματος απουσίαζε κατά τον έλεγχο και αναζητείται.

Κατασχέθηκαν τέσσερις (4) ηλεκτρονικοί υπολογιστές με τα παρελκόμενά τους.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κατερίνης.

Tο απόγευμα της 13ης Ιανουαρίου 2012, στο 4ο χλμ. της αγροτικής οδού Κουλούρας-Ραψομανίκης Ημαθίας, Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που οδηγούσε 43χρονος ημεδαπός εξετράπη της πορείας του, προσέκρουσε σε μεταλλικά στηθαία και ανετράπη εντός αρδευτικού καναλιού με νερό. Με τη βοήθεια ανδρών της Ε.Μ.Α.Κ. έγινε ανάσυρση του οχήματος τις βραδινές ώρες και διαπιστώθηκε ότι ο 43χρονος οδηγός του οχήματος και οι  επιβάτες του οχήματος μία 18χρονη ημεδαπή και το τέκνο της 6 μηνών, ήταν νεκροί.  
Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος ενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Αλεξάνδρειας Ημαθίας.
ΟΛΥΜΠΙΟ ΒΗΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια: