Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2011

ΠΙΕΡΙΚΟΣ "Φιλικές" νίκες σε Δράμα και Βατάν


Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2011 Αθλητισμός
Δύο εκτός έδρας φιλικές νίκες με το ίδιο σκορ (2-0) πέτυχε ο Πιερικός το Σαββατοκύριακο στην Δράμα και στο Βατάν κόντρα σε Δόξα και Βατανιακό αντίστοιχα δείχνοντας..
άριστη αγωνιστική ετοιμότητα λίγο πριν την έναρξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων.
Επίδειξη δύναμης... στη Δράμα
Ένα σκαλί ετοιμότητας πιο πάνω είναι ο Πιερικός από τη Δόξα Δράμας όπως φάνηκε στη Σαββατιάτικο φιλικό που έγινε στη Δράμα. Η ομάδα της Κατερίνης επικράτησε εύκολα με 2-0 δείχνοντας καλά στοιχεία.
Η ομάδα του Σούλη Παπαδόπουλου είναι σαφώς πιο έτοιμη και πιο «δεμένη» από τους «Μαυραετούς». Οι Δραμινοί έχουν πάθει μεγάλη ζημιά από αυτή την περίεργη κατάσταση που βιώνουν μεταξύ Football League και Super League.
Είναι εμφανές ότι οι γηπεδούχοι χρίζουν άμεσης ενίσχυσης προκειμένου να παρουσιαστούν ανταγωνιστικοί ακόμα και στο πρωτάθλημα της δεύτερης τη τάξει κατηγορίας.
Το ματς ξεκίνησε με γκολ, καθώς μόλις στο 3' ο Ιντζόγλου έκανε μια σέντρα - σουτ από τη δεξιά πτέρυγα και αιφνιδίασε τον Σέρεμετ κάνοντας το 0-1.
Η Δόξα προσπάθησε να αντιδράσει αλλά δεν έδειξε σπουδαία πράγματα και επιχείρησε να απειλήσει μόνο από στημένες φάσεις. Κάπως έτσι ολοκληρώθηκε το πρώτο ημίχρονο.
Το δεύτερο 45λεπτο είχε την ίδια εικόνα παρά το γεγονός ότι οι δύο προπονητές προχώρησαν σε αρκετές αλλαγές. Το προβάδισμα για τον Πιερικό διεύρυνε στο 59' ο Θάνος με κεφαλιά έπειτα από σέντρα του Γιαζιτζόγλου.
Από εκεί και έπειτα το παιχνίδι έχασε τον ρυθμό του και δεν είχε φάσεις για γκολ μπροστά στις δύο εστίες. Ο Πιερικός πήρε εύκολα τη νίκη, «βυθίζοντας» στον προβληματισμό της Δόξα.
ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ
ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ
Σέρεμετ (69' Δαύκος) Πιτσόκο (65' Στεργιανός) Σικαλιάς (68' Κουμπρόγλου) Μπριλάκης, Βέρτζος, Λίμα, Λεάντρο (76' Αμανατίδης), Γκαμπόρ (46' Τοπούζης) Σοϊλέδης (65' Νιάρος), Κάπελ (60' Ρούτσης), Αραβίδης (82' Σιάμπος).
ΠΙΕΡΙΚΟΣ
Συμεωνίδης, Χατζηζήσης, Γιατζιτζόγλου (90΄Λαζαρίδης), Πέτρου, Δήμου, Ιντζόγλου (78΄Πουρσανίδης), Κοντεών , Πέντα (65' Κόϊτς), Μπλαζέφσκι (55' Καμινιώτης), Γκουγκουλιάς (46' Θάνος), Κουτσοσπύρος.
Άρεσαν οι "ρεζέρβες" του Πιερικού στο Βατάν
"Προβλημάτισε" ο Βατανιακός
Παρότι αγωνίστηκε με τις "ρεζέρβες" ο Πιερικός δεν δυσκολεύτηκε να επικρατήσει με 2-0 του Βατανιακού σε φιλική αναμέτρηση που έγινε το απόγευμα της Κυριακής. Η ομάδα της Κατερίνης μετά την εκτός έδρας νίκη κόντρα στη Δόξα Δράμας το Σάββατο, συνέχισε τις καλές εμφανίσεις και στο γήπεδο του Βατάν.
Στο πρώτο μέρος οι φιλοξενούμενοι ήταν καλύτεροι, κυριάρχησαν στον χώρο της μεσαίας γραμμής και δίκαια πήραν το προβάδισμα δυο τερμάτων.
Στο ίδιο χρονικό διάστημα το συγκρότημα του Τάσου Ιωαννίδη αντιμετώπιζε προβλήματα στο κέντρο της άμυνας, στην ανάπτυξη του παιχνιδιού και σε καμία περίπτωση δεν "θύμισε" την ομάδα των τελευταίων φιλικών παιχνιδιών.
Στο 24' ο Τσικαδέρης κέρδισε πέναλτι από τον Νίκου και ο...παθών από την άσπρη βούλα έκανε το 1-0. Τέσσερα λεπτά μετά ο Τσικαδέρης εκτέλεσε φάουλ και ο Καμινιώτης με καρφωτή κεφαλιά πέτυχε το 2-0.
Στην επανάληψη, οι γηπεδούχοι έδειξαν σημάδια βελτίωσης μπορούσαν να σημειώσουν ένα τέρμα, ήταν όμως εμφανής η έλλειψη αγωνιστικής δράσης από τους ποδοσφαιριστές που δεν είχαν μεγάλη συμμετοχή στα "λιγοστά" φιλικά παιχνίδια, όπως και η αγωνιστική πειθαρχεία.
Στο 53΄ ο Τσιντώτας «έβγαλε» σε κόρνερ το συρτό φάουλ του Ραπτόπουλου και στο 68' ο Δερμίσης τροφοδότησε τον Ντούλα, που σούταρε άουτ από καλή θέση. Ίδια κατάληξη είχε και το σουτ του Ραπτόπουλου στο επόμενο λεπτό.
ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ
Βατανιακός (Τάσος Ιωαννίδης)
Σακελλαρίδης (63' Ίτσιος), Σκέντος (66' Μπέης), Μίγκος (55' Δερμίσης), Τασίδης (77' Καρτσαμπάς), Νίκου (53' Γιαξής), Χατζησαϊας (80' Σταυρογιάννης), Μιχαηλίδης (50' Κατσούλης), Μποταϊτης (73' Μπουζούκης), Ποτουρίδης (55' Ντούλας), Π. Κυπαρίσσης (66' Σαββίδης), Ραπτόπουλος (73' Ανδρονικίδης).
Πιερικός (Σούλης Παπαδόπουλος)
Τσιντώτας, Λαζαρίδης, Καλαγκάνης (84' Λαγδάρης), Κραγιόπουλος, Κωτσιόπουλος, Τόσκας (84' Τσιώμης), Κωνσταντινίδης (82' Παπατόλιος), Πουρσανίδης, Χουρίδης (66' Μετενίδης), Τσικαδέρης (51' Κόιτς), Καμινιώτης (46' Σεχολάρι, 76' Παναγιωτίδης).

Δεν υπάρχουν σχόλια: