Τετάρτη 13 Ιουλίου 2011

ΠΙΕΡΙΚΟΣ - Επέστρεψαν στην Κατερίνη Πέντα - Περουτζίνι - "έφεραν" και τον Μάουρο Μπελέν


Τετάρτη 13 Ιουλίου 2011  Αθλητισμός
Στην Κατερίνη επέστρεψαν μετά τις καλοκαιρινές του διακοπές οι Αργεντίνοι ποδοσφαιριστές του Πιερικού Μαρσέλο Πέντα και Περουτζίνι ενόψει της...
έναρξης της προετοιμασίας για την νέα ποδοσφαιρική σαιζόν.
Μαζί τους "ταξίδεψε" από την χώρα της Λατινικής Αμερικής για λογαριασμό της Κατερινιώτικης ομάδας ένας 25χρονος ποδοσφαιριστής την αξία του οποίου γνωρίζει πολύ καλά ο Μαρσέλο Πέντα και πρότεινε στους "μελανόλευκους".

Το όνομά αυτού είναι Μάουρο Μπελέν που γεννήθηκε το 1986 στην Αργεντινή και αγωνίστηκε ως αμυντικός μέσος και κεντρικός αμυντικός με τα χρώματα των Τσακαρίτα και Τίρο Φεντεράλ.
Χθες αργά το βράδυ μάλιστα αναμένονταν ο 25χρονος μεσοαμυντικός να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με τούς Κατερινιώτες καθώς ο τεχνικός της ομάδας του Πιερικού Σούλης Παπαδόπουλος που ενημερώθηκε για την αξία του παίκτη "άναψε" το "πράσινο φως" για την απόκτησή του.
Οι Αθλητικοί Αντίλαλοι συνάντησαν τον Μάουρο Μπελέν στην πρώτη του "Ξενάγηση" από τους συμπατριώτες του Πέντα - Περουτζίνι στην πόλη μας, και σας παρουσιάζουν τις πρώτες φωτογραφίες του από την παρουσία του στην Κατερίνη μαζί με τον γενικό αρχηγό της ομάδας κ. Δημήτρη Λιόλιο που συνόδευε τους ποδοσφαιριστές.

Δεν υπάρχουν σχόλια: