Τετάρτη 13 Ιουλίου 2011

ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΔΥΟ ΣΑΣ - ΜΕ ΤΙΣ ΕΥΛΟΓΙΕΣ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΠΙΕΡΙΑΣ ΓΙΑΝΝΗ ΑΜΟΙΡΙΔΗ.. ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΑΠΑΞΙΩΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΝΔ κ. ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgGKiy3su4fih52s0Dx1ie61UVoIpO-9DdZMLQPXcCJjwxjgmHj8GOnP9syIFw-cNNCX7QcuCxqlOMgD9FV_opVGhB-0O7TwQIhQPCRcUkHnUgpy5IBL_opFwo4kjdzbjnpU8MlD1wz1Ko/s400/DSC08335.JPG

Τετάρτη 13 Ιουλίου 2011
Προκλητικός και απαράδεκτος ο βουλευτής Αχαίας της Ν.Δ κ Νικολόπουλος, χτές στην εκπομπή Αθέατος Κόσμος του Κώστα Χαρδαβέλα.Στη ..
συζήτηση αποκάλεσε τον πρωθυπουργό της Ελλάδος, "ώς πολιτικό που δέν διαθέτει καθόλου μυαλό" και μάταια προσπάθησε ο δημοσιογράφος να τον βάλλει στη θέση του.
Απαράδεκτη όσο και απρεπής η στάση του βουλευτή, ο οποίος δέν σεβάστηκε ούτε τον εαυτό του, ούτε το κόμμα του, αλλά ιδιαίτερα τον θεσμό του πρωθυπουργού.
- Δέν δέχεται κανείς νοήμων άνθρωπος, να εκφράζεται ένας βουλευτής με τέτοιον απαξιωτικό τρόπο σε ένα εκλεγμένο εν ενεργεία πρωθυπουργό, όπως και άν λέγεται σε όποιο κόμμα και άν ανήκει.
- Εκείνο όμως που μου προκάλεσε εντύπωση, είναι η αδράνεια (σκόπιμη όπως φάνηκε) του βουλευτή του ΠΑΣΟΚ ΠΙΕΡΙΑΣ Γιάννη Αμοιρίδη, ο οποίος έκανε πώς δέν άκουσε και δέν είπε ούτε κουβέντα (φαίνεται τον βόλευε).
- Αν για τον βουλευτή της ΝΔ είναι ντροπή οι εκφράσεις του αυτές, για τον βουλευτή του ΠΑΣΟΚ κ Αμοιρίδη είναι δύο φορές ντροπή.
- Και η εσωκομματική και προσωπική εμπάθεια έχει και τα όριά της κύριε βουλευτά,  όταν πρόκειται για τον πρωθυπουργό της χώρας και μάλιστα του κόμματος που ανήκεις... γνωρίζουν όλοι τις συμπάθειές σου.. και τις εσωκομματικές προτιμήσεις σου.. και ίσως πολλοί να συμφωνούν μαζί σου.. αλλά οφείλεις να λαμβάνεις μέρος και να στυλιτεύεις τέτοιες απαράδεκτες δηλώσεις σε ένα πάνελ που συμμετέχεις.
Μαρία Παπαδοπούλου - Κοζάνη

Δεν υπάρχουν σχόλια: