Τετάρτη 6 Απριλίου 2011

Οι Θορυβοποιοί

Pieriacity Portal
Pieriacity Portal6 Απριλίου 10:53 π.μ.
Θέμα: Eιδήσεις - Ηot News
Θορυβοποιός: εκ του ποιώ θόρυβο, δημιουργώ ένα μη επιθυμητό σήμα, σταθερό ή ...μεταβλητό. Μη επιθυμητό; Χμμ... Καλή ερώτηση. Ο θόρυβος είναι εξ ορισμού ένα μη επιθυμητό σύνολο κυμάνσεων, το οποίο εμποδίζει τον Παρατηρητή να λάβει ένα χρήσιμο σήμα ή κύμανση.



Γέροντας Νεκτάριος Μουλατσιώτης: "Να επιστρέψετε στα χωριά σας για να έχετε αυτονομία, έρχονται δύσκολα χρόνια"...

Με το θέμα του Αντιχρίστου ασχολούμαι από το 1983, τότε ενώπιον πολυπληθούς ακροατηρίου σε μεγάλη αίθουσα των Αθηνών πραγματοποιήσαμε ομιλία με τον τίτλο «Ο Αντίχριστος έρχεται».



Στη Μεσσηνία το αρχαιότερο κείμενο στην Ευρώπη

Γραφή σε πήλινη πινακίδα, που βρέθηκε το περασμένο καλοκαίρι στην Ίκλαινα της Μεσσηνίας είναι, σύμφωνα με μελέτες, το αρχαιότερο γνωστό αποκρυπτογραφημένο κείμενο στην Ευρώπη.



Η CIA πίσω από το Facebook

Επίσημες δηλώσεις επιβεβαιώνουν αυτό που υποψιάζονταν πολλοί. Το Facebook...δεν είναι τίποτε άλλο από ένα πείραμα της CIA και μάλιστα πείραμα το οποίο πήγε πολύ καλύτερα απ'ότι οι ίδιοι περίμεναν.



Αφυπνισθείτε! ... Συνεχείς βιασμοί Ελληνίδων από λαθρομετανάστες.

Tα επεισόδια σε Νίκαια και Κορυδαλλό μεταξύ νεαρών Ελλήνων και Πακιστανών λαθρομεταναστών, κλιμακώνονται, με την επίσημη Πολιτεία (όπως ο δήμαρχος Νίκαιας και οι διάφορες επιδοτούμενες ΜΚΟ, αλλά και η ΑΝΤΑΡΣΥΑ) και την ΕΛΑΣ (ενημερώνουν ότι έχουν ανάλογες διαταγές, «άνωθεν), να τάσσονται εξ αρχής στο πλευρό των αλλοδαπών.



Η ΧΑΡΤΟΓΡΑΦΗΣΗ ΤΟΥ ΣΙΩΝΙΣΜΟΥ

Ο Σιωνισμός είναι μια απάνθρωπη, αντίθεη και ρατσιστική ομάδα που αιώνες τώρα παραπλανά όλο τον κόσμο, με στόχο την παγκόσμια κυριαρχία. Κατά την εξορία των Εβραίων στη Βαβυλώνα και γύρω στο 586, κάποιοι Εβραίοι αναμείχθηκαν με τους Χαλδαίους και μυήθηκαν από αυτούς στην αστρολογία, τον πνευματισμό και τη μαγεία.

Δεν υπάρχουν σχόλια: