Τετάρτη 2 Φεβρουαρίου 2011

Είχε όρεξη για πειράματα ο Φερέιρα και πάει κι αυτή η κούπα. Πέταξε!

Είχε όρεξη για πειράματα ο Φερέιρα και πάει κι αυτή η κούπα. Πέταξε! 


Τετάρτη 2 Φεβρουαρίου 2011

Από πού να αρχίσουμε και πού να τελειώσουμε, ρε παιδιά, με αυτά που είδαμε σήμερα. Πάρε τον έναν και χτύπα τον άλλον ήταν όλοι οι διαφημισμένοι και καλοπληρωμένοι προπονηταράδες.
Και τους γλέντησε όλους για πλάκα ο… Μάκης Χάβος. Αυτός είναι ο πρωταγωνιστής της ημέρας. Ο ΠΑΟΚ έπαιξε αυτό που μπορούσε κι έκανε το καλύτερο στο γήπεδο. Και, μάλιστα, με πολύ καλή τακτική. Ο Βαλβέρδε; Έχασε τα αυγά και τα πασχάλια στην Τούμπα. Του πήρε την ταυτότητα ο Χάβος, όπως είπαμε από το ημίχρονο κιόλας.
Αμ ο άλλος; Ο Φερέιρα με το κόλλημά του να βάλει σώνει και καλά τον Καρνέζη στο κύπελλο. Ένα τρόπαιο απέμεινε να διεκδικήσει ο Παναθηναϊκός και ο Πορτογάλος φοβάται μην του πει κανένας ότι δεν τήρησε την υπόσχεσή του. Πάει και το κυπελλάκι, λοιπόν.
 ι αφού τον βλέπεις, άνθρωπέ μου, ότι δεν τραβάει το παιδί και ότι δεν είναι σε καλή κατάσταση, αφού και στο πρώτο παιχνίδι με την ΑΕΚ δεν πήγε καλά, τι πας και τον ξαναβάζεις; Είναι ματς για πειράματα αυτό;
Δώσανε ό,τι είχαν και δεν είχαν οι παίκτες του Παναθηναϊκού για να προκριθούν, τον Σισέ στο τέλος τον είδαμε για πρώτη φορά να μην μπορεί να αναπνεύσει από την τρεχάλα και την τρομερή υπερπροσπάθεια, αλλά με τις δύο φάβες που έφαγε ο Καρνέζης τελείωσε το κύπελλο. Δεν φταίει, όμως, ο τερματοφύλακας που δέχτηκε γκολ από την… σέντρα. Όταν του λένε  «παίξε» σώνει και καλά, τι να κάνει; Να αρνηθεί; sportdog.gr
ΚΡΑΧΤΗΣ http://kraxtis-gr.blogspot.com/ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: