Διπλή προπόνηση σήμερα ο Πιερικός


Τετάρτη 2 Φεβρουαρίου 2011

Με εντατικό ρυθμό ξεκινάει σήμερα η προετοιμασία των παικτών του Πιερικού για το παιχνίδι στο Αγρίνιο με τον Παναιτωλικό την ερχόμενη αγωνιστική που είναι από τα πιο δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδια που δίνει η ομάδα της πόλης μας στο δεύτερο γύρο της FOOTBALL LEAGUE.Χθες οι παίκτες έκαναν πρωϊνή... προπόνηση υπό την καθοδήγηση του Σταύρου Διαμαντόπουλου.
Η προπόνηση ξεκίνησε στις 9 και περιείχε μικτά στοιχεία βελτίωσης .
Σήμερα ο τεχνικός του Πιερικού θα κάνει διπλή προπόνηση στους παίκτες του πρωί και απόγευμα.
Συγκεκριμένα το πρωί οι παίκτες θα δουλέψουν στις 8 με βελτίωση της φυσικής κατάστασής τους και το απόγευμα το πρόγραμμα θα ολοκληρωθεί στις 14.30 και θα περιέχει μικτά στοιχεία τεχνικοτακτικής.
Μοναδικός απών στο παιχνίδι του Αγρινίου θα είναι ο Γουσούλης που δεν είναι ακόμη έτοιμος μετά την εγχείρηση στην οποία υποβλήθηκε.

Ο Κοντέων που συμπλήρωσε κάρτες δηλώθηκε να μην αγωνισθεί στα εντός έδρας παιχνίδια με τον πρωτοπόρο και ιστορικό ΠΑΣ Γιάννενα και με την Αναγέννηση Καρδίτσας.

Ο Πιερικός καλείται να ξαναβρει το καλό του αγωνιστικό πρόσωπο ύστερα από την άσχημη παρένθεση της περασμένης αγωνιστικής όπου στον Εύοσμο παρουσίασε μια κακή εικόνα που δεν αρμόζει στην μεγάλη του ιστορία.

Το παιχνίδι με τον Αγροτικό Αστέρα ανήκει στο παρελθόν και πρέπει γρήγορα να λησμονηθεί και να μην αναλωθούν σε γκρίνιες που μόνο κακό μπορεί να κάνουν στην αγαπημένη μας ομάδα.

Φάνηκε ξεκάθαρα ότι ο Αγροτικός Αστέρας ήθελε πιο πολύ τη νίκη και την πήρε και αυτό πρέπει να γίνει ένα πολύ καλό μάθημα για τους παίκτες, την τεχνική ηγεσία που έχουν μπροστά τους ακόμη πάρα πολλά παιχνίδια μέχρι τη λήξη της φετινής περιόδου.

Η ομάδα είναι μέσα στους στόχους της και δεν πρέπει να αποπροσανατολιστεί και με ηρεμία, ψυχραιμία και αποφασιστικότητα να ξαναεπιστρέψει και πάλι στα θετικά αποτελέσματα.
 
http://kraxtis-gr.blogspot.com/