Τετάρτη 2 Φεβρουαρίου 2011

Γιορτή πρόκρισης στην άδεια Τούμπα - ΠΑΟΚ - ΟΣΦΠ 1-0 - ΒΙΝΤΕΟ

Τετάρτη 2 Φεβρουαρίου 2011
Το γκολ του Δημήτρη Σαλπιγγίδη στο 58' έδωσε στον ΠΑΟΚ τη νίκη επί του Ολυμπιακού (1-0) και την πρόκριση στην ημιτελική φάση του κυπέλλου.
Ενα ματς, στο οποίο η εικόνα των δύο ομάδων ήταν χωρίς αμφιβολία επηρεασμένη από τις... άδειες εξέδρες στο γήπεδο της Τούμπας. Ο ΠΑΟΚ, ήταν καλύτςερος στη μεγαλύτερη διάρκεια του ματς και δίκαια προκρίθηκε. Απλά πράγματα. Ο Τσιρίλο έκανε σπουδαία δουλειά στην άμυνα, όπως και ο Γκαρσία στη μεσαία γραμμή. Οσο για την επίθεση, η παρουσία των Βιειρίνια, Σαλπιγγίδη ήταν αρκετή. Ο πρώτος, είχε και την καλύτερη ίσως στιγμή του αγώνα, μόλις στο 2' ΄'οταν σούταρε και η μπάλα προσέκρουσε στο δοκάρι του Νικοπολίδη. Ο Ολυμπιακός είχε μάλλον παθητικό ρόλο δεν έπεισε ότι μπορούσε να διεκδικήσει την πρόκριση, δεν απείλησε την εστία του Χαλκιά και ουσιαστικά, η μοναδική φάση ήταν στο 89' , όταν ο Χαλκιάς απέκρουσε σουτ του Τοροσίδη.
Το γκολ του ΠΑΟΚ λοιπόν, από τον Σαλπιγγίδη στο 58' (από κεφαλιά πάσα του Ιβιτς) και εκεί όλα τέλειωσαν... Οι φιλοξενούμενοι έμαιναν με δέκα παίκτες στο 86' αφού αποβλήθηκε ο Μιραλάς (για χτύπημα στον Ιβιτς).
Ο διαιτητής Μάνδαλος έδειξε επίσης κίτρινη κάρτα στους Λίνο, Τσουκαλά,  Σαβίνι, Ίβιτς - Τζιμπούρ, Αβραάμ Παπαδόπουλο,  Ιμπαγάσα.    
ΠΑΟΚ: Χαλκιάς, Τσιρίλο, Μαλεζάς, Σαβίνι (72’ Ελ Ζαρ), Σνάουτνσερ, Γκαρσία, Τσουκαλάς, Βιεϊρίνια, Λίνο, Ίβιτς (94' Μπαλάφας), Σαλπιγγίδης (84’ Μουσλίμοβιτς).
Ολυμπιακός:
Νικοπολίδης, Ραούλ Μπράβο, Αβραάμ Παπαδόπουλος, Μέλμπεργκ, Τοροσίδης, Ιμπαγάσα, Μοντεστό, Μιραλάς, Ρόμενταλ (54’ Ζαϊρί), Φουστέρ (61’ Πάντελιτς), Τζιμπούρ (61’ Φετφατζίδης).(ΝΕΑ)
http://kraxtis-gr.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: