Τετάρτη 2 Φεβρουαρίου 2011

Ημιτελική φάση του Κυπέλλου της Ε.Π.Σ. Πιερίας

Τετάρτη 2 Φεβρουαρίου 2011

Σήμερα στις 14:30 στην Εξοχή
Ερμής Εξοχής – Αχιλλέας Νεοκαισάρειας
Στην Εξοχή ο τοπικός Ερμής που βρίσκεται στην πεντάδα του βαθμολογικού πίνακα της Α’ Ε.Π.Σ. φιλοξενεί τον δεύτερο Αχιλλέα Νεοκαισάρειας σε μια εξίσου ενδιαφέρουσα αναμέτρηση. ο Αχιλλέας αγωνίζεται για... δεύτερη φορά σε ημιτελικό ενώ την παρθενική του εμφάνιση στα ημιτελικά του
 θεσμού κάνει ο Ερμής Εξοχής.

Ερμής Εξοχής
Με γεμάτο οπλοστάσιο και πίστη για την πρόκριση
Κανένα πρόβλημα δεν αντιμετωπίζει για το σημερινό παιχνίδι ο προπονητής του Ερμή κ. Χρήστος Χασιώτης καθώς έχει στη διάθεσή του όλους τους ποδοσφαιριστές και ετοιμάζει τα πλάνα του για να φιλοξενήσει τον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας
Η ομάδα της Εξοχής που θα διεκδικήσει για πρώτη φορά στην ιστορία της εισιτήριο στον τελικό του κυπέλλου της Ε.Π.Σ. Πιερίας αισιοδοξεί, και με σύμμαχο την έδρα, να καταφέρει να είναι αυτή που θα αντιμετωπίσει τον Εθνικό ή την Ακαδημία στον μεγάλο τελικό.
Ο κ. Χασιώτης αναμένεται να ξεκινήσει τον αγώνα με τους: Παρασίδη Π., Γεωργιάδη, Σόβα, Χριστοφορίδη, Τοπαλίδη, Βασιλείου Α., Βασιλείου Δ., Λιόλιο, Παρασίδη Δ., Αντωνόπουλο και Σαρηγιαννίδη Σ.

Αχιλλέας  Νεοκαισάρειας
Με προβλήματα Αχιλλέας στην Εξοχή
Με προβλήματα μεταβαίνει σήμερα το απόγευμα στην Εξοχή ο Αχιλλέας Νεοκαισάρειας κόντρα στον τοπικό Ερμή για την ημιτελική φάση του κυπέλλου της Ε.Π.Σ. Πιερίας αφού λόγω μικροτραυματισμών άγνωστο είναι αν θα τα ξεπεράσουν και θα δώσουν το παρόν, οι Νίκος Μπαγγέας, Σάββας Γιατζιτζόγλου και Φώτης Μπουργιάς.
Και οι τρείς ποδοσφαιριστές δεν πήραν μέρος στην τελευταία προπόνηση όμως ο τεχνικός της ομάδας κ. Δημήτρης Παπούλας ελπίζει στη συμμετοχή τους μέχρι και την τελευταία στιγμή.
Είναι η δεύτερη συμμετοχή του Αχιλλέα σε ημιτελικό καθώς προηγήθηκε αυτή  του 2009, όταν αποκλείστηκε στην παράταση από τον Βατανιακό αν και αγωνίζονταν στην Γ Κατηγορία της Ε.Π.Σ. Πιερίας.
Πια πιθανή εντεκάδα με την οποία θα ξεκινήσει το σημερινό παιχνίδι είναι η εξής:
Κουδουνάς, Τσινιστίδης, Κόλα, Τατόλας, Σιγαρτζίδης, Γεμενετζίδης Μ., Μπάκας, Τσαπράνης, Κουιμτζίδης, Καρυπίδης Α. και Καλαμπαλίκης.
Το παιχνίδι θ’ αρχίσει στις 14:30 στο γήπεδο της Εξοχής και θα το διαιτητεύσει ο κ. Ίσαρης με βοηθούς τους κ.κ. Λαφατζή και Τόλιο ενώ παρατηρητής θα είναι ο κ. Γκαραγκάνης

http://kraxtis-gr.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: