Πέμπτη 10 Φεβρουαρίου 2011

Παναγιώτης Ψωμιάδης για το θέμα μεταφοράς των μαθητών

Πέμπτη 10 Φεβρουαρίου 2011

Με αφορμή τη σημερινή διαμαρτυρία των λεωφορειούχων για το θέμα της μεταφοράς μαθητών, ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Π. Ψωμιάδης έκανε τη  ακόλουθη δήλωση:
«Μετά από χρόνια αγώνων και διεκδικήσεων αποδεικνύεται ότι η Νομαρχία μας αλλά και οι λεωφορειούχοι είχαμε δίκιο. Δήθεν αριστεροί ‘‘διαφωτιστές’’ προσπαθούσαν να ρίξουν ευθύνες στη διοίκηση Ψωμιάδη, όμως πριν λίγες μέρες και οι 13 περιφερειάρχες δήλωσαν ότι έχουν πρόβλημα ενώπιον του Υπουργού Εσωτερικών Γ. Ραγκούση.
Το ίδιο πρόβλημα, λοιπόν, υπάρχει σ’ όλη την Ελλάδα και διαχρονικά η Πολιτεία αδιαφορεί. Τα χρήματα είναι εγκεκριμένα στον προϋπολογισμό του κράτους αλλά δεν τα στέλνουν. Για το 2010 οι λεωφορειούχοι έχουν να πάρουν πάνω από 3 εκατομμύρια ευρώ. Απαιτείται μια απλή νομοθετική ρύθμιση. Διότι το αμαρτωλό αυτό σύστημα συνεχίζεται εδώ και χρόνια και δεν μας ακούει κανείς. Είναι απαράδεκτο η Πολιτεία να ταλαιπωρεί γονείς και μαθητές.
Μετά από νέα επιστολή που κάναμε πριν δύο μέρες, έχουμε λάβει την υπόσχεση του κ. Ντόλιου ότι μέχρι την Παρασκευή θα λυθεί το θέμα. Ελπίζω αυτή τη φορά να μη μείνουμε στις υποσχέσεις».

Δεν υπάρχουν σχόλια: