Πέμπτη 10 Φεβρουαρίου 2011

Σ.Φ.Κ. "Ο ΠΙΕΡΙΚΟΣ" - ΤΜΗΜΑ ΒΟΛΕΪ Νίκησαν στο "ντέρμπι" κορυφής οι Παγκορασίδες του Πιερικού


Πέμπτη 10 Φεβρουαρίου 2011 Αθλητισμός
Σ.Φ.Κ. ΠΙΕΡΙΚΟΣ-ΜΑΣ ΝΙΚΗ ΑΙΓΙΝΙΟΥ 3-0 (25-16, 25-18, 25-8)
Νικήτριες αναδείχθηκαν οι παίκτριες του Πιερικού στο ντέρμπι κορυφής του ..ομίλου στο πρωτάθλημα παγκορασίδων καθώς επικράτησαν με 3-0 σετ της ομάδας της Νίκης Αιγινίου και ανέβηκαν στην 1η θέση της βαθμολογίας που οδηγεί στα play off του πρωταθλήματος παγκορασίδων. Τα κορίτσια του Πιερικού παρότι αποτελούν τη μικρότερη σε ηλικία ομάδα του πρωταθλήματος έπαιξαν πολύ πειθαρχημένα με πολύ καλή τακτική σε σερβίς, επίθεση και μπλοκ, αλλά και με πολύ καλή άμυνα αφού πολύ δύσκολα "έσκαζε" μπαλιά στο έδαφος.
Με τρομερή αντεπίθεση η ομάδα του Πιερικού έδειξε ένα μέρος των πολύ μεγάλων δυνατοτήτων που έχει και που αποτελεί οδηγό για μελλοντικές μεγάλες επιτυχίες.
Η ομάδα του Πιερικού αν και αγωνίστηκε με ελλείψεις εντούτοις είναι τέτοιο το "βάθος" ως ομάδα που διαθέτει, αφού στις ακαδημίες προπονούνται ένας πολύ μεγάλος αριθμός παιδιών, που κέρδισε στο ντέρμπι εύκολα και τέθηκε επικεφαλής του ομίλου. Η τεχνική και τακτική κατάρτιση των κοριτσιών του Πιερικού είναι τέτοια που αποτελεί τον οδηγό για μεγάλες επιτυχίες.
Στο 1ο σετ η ομάδα του Πιερικού μπήκε δυνατά στο παιχνίδι, πήρε μια διαφορά από την αρχή του παιχνιδιού και την κράτησε ως το τέλος κερδίζοντας το εύκολα με 25-16.
Στο 2ο σετ είχαμε μια επανάληψη του 1ου σετ όπου τα κορίτσια του Πιερικού παίζοντας πολύ πειθαρχημένα δεν άφησαν περιθώρια αντίδρασης στην ομάδα του Αιγινίου και κέρδισαν και αυτό το σετ με 25-18.
Στο 3ο σετ είχαμε "παράσταση για ένα ρόλο" καθώς οι μικρές παίκτριες του Πιερικού με αυτόματο πιλότο κέρδισαν με 25-8 το σετ και 3-0 σετ το παιχνίδι. Είχαμε ένα εντυπωσιακό παίξιμο στο 3ο σετ από τα κορίτσια του Πιερικού που χειροκροτήθηκε απ’ όλους.
Με την νίκη αυτή η ομάδα του Πιερικού ανέβηκε στην 1η θέση της βαθμολογίας δυο αγωνιστικές πριν το τέλος του πρωταθλήματος, μιας θέσης που οδηγεί στα play-off για την κατάκτηση του πρωταθλήματος των παγκορασίδων.
Οι παγκορασίδες του Πιερικού συμπληρώνουν και αυτές με την πορεία τους την εκπληκτική δουλειά που γίνεται σε όλα τα τμήματα του Πιερικού αφού τα φετινά εντυπωσιακά αποτελέσματα αποτελούν αδιάψευστο μάρτυρα της φανταστικής πορείας όλων των τμημάτων του Πιερικού.
Η σύνθεση
Μάτιου Μ., Μάτιου Δ., Κωνσταντινίδου Π., Καραφουλίδου, Μαυρίδου, Γκουτζαμάνη, Τσιουτσιούλη, Μπατσίλα, Καλαϊτζή, Παπαδοπούλου, Τόσκα, Γκουτζιούλη, Στύλου.
Τα άλλα αποτελέσματα
1 ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ - ΜΑΣ ΝΙΚΗ ΑΙΓΙΝΙΟΥ 3-0
2 ΑΣ ΠΑΝΘΕΟΝ ΛΙΤΟΧΩΡΟΥ - ΓΑΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ 0-3
Η βαθμολογία
1 ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ 11-4 7
2 ΜΑΣ ΝΙΚΗ ΑΙΓΙΝΙΟΥ 9-5 7
3 ΓΑΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ 7-6 6
4 ΑΣ ΠΑΝΘΕΟΝ ΛΙΤΟΧΩΡΟΥ 0-12 4
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Εάν και εσείς θέλετε να εγγράψετε το παιδί σας στο ομαδικό αυτό άθλημα που ασκεί το σώμα και καλλιεργεί το πνεύμα, με προπονητές-καθηγητές Φυσικής Αγωγής με ειδικότητα στο βόλεϊ, δοκιμασμένους παιδαγωγούς με αθλητική προσφορά στην πόλη μας, μπορείτε να απευθυνθείτε για περισσότερες πληροφορίες στους υπεύθυνους προπονητές-καθηγητές Φυσικής Αγωγής με πολυετή πείρα στο βόλεϊ, Σαρρή Κών/νο κιν. 6944995697 και Παναγιωτίδου Αικατερίνη κιν. 6948724752. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: