Πέμπτη 10 Φεβρουαρίου 2011

Ο "ΠΡΩΗΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΕΡΟΣ" ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΙΡΑΤΙΚΟ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ

Πέμπτη 10 Φεβρουαρίου 2011
Επεσαν έξω σε όλα τα προγνωστικά οι "κασσάνδρες " της μικροπολιτικής και τα αρπακτικά της οικονομίας,με την συνδρομή¨ δημοσιογράφων ορισμένων ΜΜΕ. Πίστευαν ότι θα καταφέρουν να περάσουν  την άποψή τους, ότι ο Γιώργος είναι λίγος, ότι η Ελλάδα... θα χρεωκοπήσει.Ελεγαν επι σειρά ετών ότι ο Γιώργος δέν είναι επικοινωνιακός, αντιθέτως ότι ο "πρώην καταλληλότερος" υπερείχε κλπ.  
Συνέχισαν μέχρι και τώρα οι "επιτήδειοι"  να μας λένε, ότι θα δέν θα τα κατάφερε η Ελλάδα και ο Γιωργάκης ......
Παρέβλεψαν βέβαια να μας πούν, ότι ο "πρώην καταλληλότερος" παρέδωσε στα χέρια της νέας κυβέρνησης όχι απλά χάος, όχι απλά βραδυφλεγή βόμβα,αλλά ένα σαπιοκάραβο, που αναγκάστηκαν οι της σημερινής κυβέρνησης να το οδηγήοσουν στην ξηρά, χωρίς "κραδασμούς" και με σώο το πλήρωμα (λαός).
Το σαπιοκάραβο αυτό ήταν "πειρατικό" και ο καπετάν Γιώργης.. οδηγεί το "πειρατικό του" στα πελάγη, χωρίς να φοβάται τρυκιμίες και κύμματα;Δέν κατάλαβαν ακόμη οτι ο αγαπημένος τους " κατάλληλότερος" έγινε " πρώην" γιατί απέτυχε παταγωδώς; Δέν καταλαβαίνουν ότι  ο καλός καπετάνιος στη φουρτούνα φαίνεται; Δέν γνωρίζουν ότι ο καπετάνιος εγκαταλείπει τελευταίός το πλοίο;
Δέν κατάλαβαν ότι το πλοίο ήταν επι 5,5 χρόνια ακυβέρνητο και ο καπετάνιος Καραμανλής το εγκατέλειψε πρώτος;
Δέν κατάλαβαν ότι ο λαός έχει μνήμη και θυμάται, γι αυτό και δέν εισπράττουν την δυσαρέσκεια του κόσμου απο τα σκληρά μέτρα που αναγκάζεται ο καπετάν Γιώργης να πάρει; ΤΙ σου είναι να μήν διδάσκεσαι απο τα λάθη σου.
Μ.Κ

Δεν υπάρχουν σχόλια: