Τρίτη 21 Δεκεμβρίου 2010

Υπουργικό Συμβούλιο Πρώτο στην ατζέντα των συζητήσεων τo νομοσχέδιο για τα κλειστά επαγγέλματα

Τρίτη 21 Δεκεμβρίου 2010

Προφορική ενημέρωση για τους άξονες του νομοσχεδίου για τα κλειστά επαγγέλματα θα γίνει σήμερα από τον υπουργό Οικονομικών κ. Γ. Παπακωνσταντίνου στη διάρκεια του υπουργικού ...συμβουλίου το οποίο θα συνεδριάσει σήμερα στις στις 4.30 μ.μ. υπό την προεδρία του Πρωθυπουργού κ. Γ. Παπανδρέου.
Η κατάθεση του γραπτού κειμένου προκειμένου να εγκριθεί θα γίνει αμέσως μετά από τις γιορτές και σύμφωνα με πληροφορίες ενδέχεται να υπάρχουν ορισμένες αλλαγές από το σχέδιο που έχει ήδη «διαρρεύσει» στα ΜΜΕ.

Η ατζέντα της συνεδρίασης περιλαμβάνει επίσης ενημέρωση για την αξιοποίηση δημόσιας περιουσίας και για το σχέδιο δράσης αποκρατικοποιήσεων και αναδιαρθρώσεων από τον υπουργό Οικονομικών, όπως επίσης και για τη ρύθμιση της αγοράς τεχνικών και τυχερών παιγνίων. Ο κ. Παπακωνσταντίνου θα παρουσιάσει επίσης το σχέδιο δράσης για την καταπολέμηση της φοροδιαφυγής.
Ο κ. Μιχ. Χρυσοχοΐδης θα φέρει για τελική έγκριση τον νέο επενδυτικό νόμο προτού τον καταθέσει στη Βουλή. Ακόμα, η κυρία Τίνα Μπιρμπίλη θα παρουσιάσει το σχέδιο νόμου για την απλοποίηση των διαδικασιών περιβαλλοντικής αδειοδότησης, ο κ. Δ. Ρέππας το νομοσχέδιο περί περί Ταχυδρομικών Υπηρεσιών και Ηλεκτρονικών Επικοινωνιών και η κυρία Λούκα Κατσέλη για την Κοινωνική Οικονομία και Κοινωνική Επιχειρηματικότητα.
http://www.tovima.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: