Πέμπτη 16 Δεκεμβρίου 2010

ΑΡΓΗΣΕ Η ΝΟΜΑΡΧΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΛΗΣΜΟΝΗΣΕ....

Πέμπτη 16 Δεκεμβρίου 2010
Η Νομαρχία Πιερίας τελικά ξύπνησε.. έσπασαν τα τηλέφωνα το πρωί για να ενημερωθούν οι πολίτες άν τα σχολεία θα είναι ανοιχτά ή όχι..Βέβαια μετα την έλευση των μαθητων στα σχολεία.. οι διευθυντές ενημερώθηκαν απο την δευτεροβάθμια εκπαίδευση ότι σήμερα τα ...σχολεία δέν θα λειτουργήσουν..
Μάταια διαμαρτυρήθηκαν γονείς, μαθητές αλλά και καθηγητές.. και όπως γίνεται πάντα.. οι αρμόδιοι της εκπάιδευσης δήλωσαν ότι για την καθυστέρηση της ανακοίνωσης υπήρχε ολιγωρία και έλλειψη τελικής απόφασης απο τη Νομαρχία... τώρα θα μου πείτε πούν αν ξυπνήσουν οι άνθρωποι να χάσουν και τον ύπνο τους και να αποφασίσουν!!!!
Τελικά ετεροχρονισμένα είδε το φώς της δημοσιότητος η παρακάτω ανακοίνωση:

ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ
                    ΠΙΕΡΙΑΣ                                                                                           
                                                                                                                                  
28ης  Οκτωβρίου 40, Κατερίνη                                                  e-mail: press@pieria.gr                                                          Τηλ.: 2351 –351200 & -208        
Fax:  2351 - 351207                                                                  Κατερίνη, 16 Δεκεμβρίου 2010

         
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

         
          Ανακοινώνεται ότι με απόφαση του Νομάρχη Πιερίας Γιώργου Παπαστεργίου, λόγω των εκτάκτων καιρικών συνθηκών που προκλήθηκαν από την έντονη χιονόπτωση που επικρατεί στην Πιερία και των προβλημάτων που δημιουργούνται στη μετακίνηση των μαθητών διακόπτονται για την Πέμπτη 16-12-2010 τα μαθήματα όλων των σχολείων όλων των σχολικών βαθμίδων σε όλο τον Νομό Πιερίας.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: