Πέμπτη 16 Δεκεμβρίου 2010

ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ - ΠΙΕΡΙΚΟΣ 0-0 - ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΟΠΩς ΤΟ ΕΙΔΑΝ ΣΤΗ ΔΡΑΜΑ ΤΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ SITES - ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ - ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ - ΦΩΤΟ ΓΡΑΦΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ

Πέμπτη 16 Δεκεμβρίου 2010
dramagoal.gr
Πέταξε άλλους δύο βαθμούς στη Δράμα

ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ (15 – 12 – 2010)

Πέταξε άλλους δύο βαθμούς στη Δράμα
Κρύο, καιρός για… δώρα. Όταν το μυαλό μένει στον Εύοσμο και το σώμα είναι στη Δράμα, τότε η Δόξα αντί να πετύχει την τρίτη συνεχόμενη νίκη θα παραχωρήσει ισοπαλία στον Πιερικό (0-0) και θα ρίξει μία ...γερή κλωτσιά στην καρδάρα με το γάλα που μάζευε τόσο καιρό. Το νικηφόρο σερί που ξεκίνησε από το παιχνίδι με την Ηλιούπολη θα διακοπεί προσωρινά με τους παίκτες του Μιχάλη Γρηγορίου να πραγματοποιούν σήμερα τη χειρότερη εντός έδρας εμφάνιση και να πετούν άλλους δύο βαθμούς στον κάλαθο των αχρήστων. Το καλό δεν τρίτωσε, αλλά η αδυναμία της Δόξας να κερδίσει σε τρίτο εντός έδρας παιχνίδι (Εθνικός Αστέρας, Πανθρακικός και Πιερικός) είναι ένα πρόβλημα και θα πρέπει να λυθεί γιατί αν χάνονται έτσι εύκολα βαθμοί στη Δράμα, τότε τα διπλά που θα πετύχει στη συνέχεια δεν θα έχουν καμία απολύτως αξία. Ο βαθμός της ισοπαλίας και σε συνδυασμό με την ήττα του Λεβαδειακού έφερε τη Δόξα μόνη στην πέμπτη θέση και το επόμενο εμπόδιο είναι ένα από τα δυσκολότερα παιχνίδια της χρονιάς στα Γιάννενα με τον τοπικό ΠΑΣ την προσεχή Κυριακή.
Τρεις αλλαγές στην ενδεκάδα
Με μία ημέρα λιγότερη για ξεκούραστη σε σχέση με τον Πιερικό και χωρίς καθόλου προετοιμασία γιατί οι παίκτες τη Δευτέρα έκαναν αποθεραπεία και την Τρίτη χαλάρωμα δεν άφησε κανένα περιθώριο στον Μιχάλη Γρηγορίου. Ο τεχνικός της Δόξας μετρούσε δύο προβλήματα των απουσιών των Μαραγκού και Χατζηπαντελίδη, αλλά και μία επιστροφή του Χατζηζήση. Με δεδομένα τα παραπάνω προχώρησε σε τρεις αλλαγές με τους Χατζήζηση να παίρνει τη θέση του Μπαξεβανίδη, του Γκονζάλες αντί του Μαραγκού και του Χλωρού αντί του Χατζηπαντελίδη. Πιο συγκεκριμένα κάτω από τα δοκάρια ο Σουλογάνης. Δεξιά στην άμυνα ο Χατζηζήσης, αριστερά ο Γελαδάρης και κεντρικό δίδυμο οι Βέρτζος και Καρακώστας. Στα χαφ οι Λίμα Σάντος, Μοσχάκης και Γκονζάλες, ενώ στην επίθεση οι Χλωρός, Κάπελ και Μαρκόφσκι.

Πέταξε ένα ολόκληρο ημίχρονο

Το κρύο ήταν τσουχτερό και κοντά στον ένα βαθμό, αλλά οι παίκτες της Δόξας για ακόμη μία φορά σε εντός έδρας παιχνίδι δεν μπήκαν αποφασισμένοι στο γήπεδο. Ήταν νωθροί και το χειρότερο κι αυτό που δεν συγχωρούν οι φίλοι της ομάδαςδεν είχαν πάθος και ψυχή. Η έναρξη του αγώνα από τον Τοπούζη βρήκε τη Δόξα αντί να πιέζει να δέχεται πίεση και τους φιλοξενούμενους να επιχειρούν στο 4’ με τον Γκουγκουλιά σουτ το οποίο δεν ανησύχησε τον Σουλογάνη. Οι Δραμινοί έχουν πολλά προβλήματα στην ανάπτυξη γιατί στο κατέβασμα της μπάλας γίνονται πολλά και αβίαστα λάθη με αποτέλεσμα οι παίκτες του Πιερικού παίζοντας σφιχτά πίσω να προσπαθούν με αντεπιθέσεις να γίνουν απειλητικοί, όπως συνέβη στο 22’ όταν ο Γουσούλης θα φύγει από ελεγχόμενη θέση οφσάιντ και θα πλασάρει από τη δεξιά πλευρά με τον τερματοφύλακα της Δόξας να μπλοκάρει. Τα λάθη διαδέχονται το ένα το άλλο και ο Πιερικός με την συμπλήρωση του πρώτου ημιώρου θα χάσει την πιο σημαντική ευκαιρία με τον Πουλάκο να φεύγει από τα δεξιά και την κατάλληλή στιγμή να πασάρει στον Λόπεζ. Ο τελευταίοςθα σουτάρει και η μπάλα θα χτυπήσει το δεξί κάθετο δοκάρι και στην επαναφορά ο Γκουγκουλιάς θα υποδεχτεί σε θέση οφσάιντ. Ο ίδιος παίκτες στο 33’ θα σουτάρει μέσα από την περιοχή και ο Σουλογάνης θα διώξει. Χαρακτηριστικό της πολύ άσχημης εικόνας ήταν ότι στο 35’ ο Μαρκόφσκι επιχείρησε το σουτ καιο Γουμάγιας να μπλοκάρει χωρίς κανένα πρόβλημα. Προσπάθησαν οι Δραμινοί στη συνέχεια, αλλά το μόνο που κατάφεραν ήταν στο 45’ο Γκονζάλες να εκτελέσει κόρνερ και ο Χλωρός να πεταχτεί στο πρώτο δοκάρι και να πιάσει γυριστή κεφαλιά με την μπάλα να καταλήγει ελάχιστα άουτ. 

Βελτιώθηκε στην επανάληψη, αλλά το γκολ δεν ήρθε

Τα προβλήματα στη μεσαία γραμμή είναι εμφανέστατα και ο Γρηγορίου θα προχωρήσει σε δύο μαζεμένες αλλαγές με την χρησιμοποίηση των Άγγου και Ρούτση αντί των Κάπελ και Μοσχάκη και η διάταξη από 4-3-3 άλλαξε σε 4-4-2. Μία κίνηση που αποσκοπεί στην καλύτερη κυκλοφορία κι αυτό αρχίζει να διαφαίνεται, αλλά στο 53’ ο τεχνικός της Δόξας θα αναγκαστεί ν α προχωρήσει και στην τρίτη αλλαγή. Ο Σουλογάννης σε ένα βολέ που θα επιχειρήσει θα υποστεί θλάση στον τετρακέφαλο και θα γίνει αλλαγή με τον Τοπαλίδη. Οι αλλαγές έκλεισαν οι παίκτες ανέβασαν την πίεση τους και στο 55’ ο Ρούτσης θα επιχειρήσει σουτ που θα καταλήξει λίγο άουτ. Ο Δραμινός θα είναι ο πρωταγωνιστής και στη φάση του 64’, όταν ο Χλωρός από τα δεξιά θα πασάρει στον Ρούτση και με αριστερό σουτ θα αναγκάσει στον Γουμάγια σε δύσκολη απόκρουση. Η μεγαλύτερη ευκαιρία για τη Δόξα θα χαθεί στο 72’, όταν ο Μαρκόφσκι θα περάσει την μπάλα στην αριστερή πλευρά και ο Γελαδάρης θα σουτάρει και ο Γουμάγιας θα αποσοβήσει τονκίνδυνο. Μετά την πίεση που δέχεται η ομάδα του ο τεχνικός του Πιερικού Σταύρος Διαμαντόπουλος θα αντικαταστήσει τον Γκουγκουλιά με τον Γιαζιτζόγλουμε στόχο να κρατήσει το μηδέν και στο τέλος πέρασε τον Αμπράμοβιτς αντί του Πουλάκου. Κατάφερε να ροκανίσει το χρόνο και το τελικό σφύριγμα του διαιτητή Τοπούζη βρήκε τις δύο ομάδες ισόπαλες χωρίς γκολ. Την κίτρινη κάρτα αντίκρισαν οι Χλωρός, Δήμου, Κοντεών και Γ. Λαζαρίδης.

ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ: Σουλογάννης (53' Τοπαλίδης), Χατζηζήσης, Γελαδάρης, Βέρτζος, Χλωρός, Μαρκόφσκι, Λίμα, Μοσχάκης (46' Άγγος), Κάπελ (46' Ρούτσης), Καρακώστας Γκονζάλες.
ΠΙΕΡΙΚΟΣ): Γουμάγιας, Παπαγεωργίου, Γουσουλης, Κοντέων, Δήμου, Πουρτουλίδης, Χατζής, Μιλόσκοβιτς, Γκουγκουλιάς (76' Γιαζιτζόγλου), Πουλάκος (87' Αμπραμοβιτς), Λόπεθ.

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΣΤΗ ΔΡΑΜΑ


Γρηγορίου: «Δεν μπήκαμε στο παιχνίδι»

Με φανερή την απογοήτευση στο πρόσωπο του εμφανίστηκε ο Μιχάλης Γρηγορίου στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε μετά το τέλος του αγώνα με τον Πιερικό και στάθηκε στην άσχημη εικόνα της ομάδας του. « Στο πρώτο ημίχρονο δεν μπήκαμε καθόλου στο παιχνίδι», τόνισε και συμπλήρωσε: « Δεν αγωνιστήκαμε με καλή κυκλοφορία και ανάπτυξη. Μέχρι να το καταλάβουμε πέρασε το ημίχρονο στο οποία θα μπορούσαμε να είχαμε πάθει και ζημιά από την ομάδα του Πιερικού και να βρεθούμε πίσω στο σκορ. Στην επανάληψη με τις αλλαγές που κάναμε και αλλάζοντας τον τρόπο ανάπτυξης και τον τρόπο παιχνιδιού, ήμασταν πιεστικοί δεν κινδυνεύαμε σε καμία περίπτωση από τον Πιερικό. Χάσαμε τρεις τέσσερις ευκαιρίες, όσες μπορούσαμε να κάνουμε σε ένα ημίχρονο με τέτοιο αγωνιστικό χώρο, δεν μπορέσαμε να σκοράρουμε και έτσι μοιραία ήρθε η ισοπαλία. Βέβαια παιχνίδι το οποίο δεν μπορείς να το κερδίσεις δεν το χάνεις κιόλας. Θέλαμε να κερδίσουμε, δεν το μπορέσαμε, αλλά από εκεί και πέρα δεν διαφοροποιούμε κάτι από την φιλοσοφία που έχουμε θέσει. Κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι, σε πάρα πολύ σύντομο χρονικό διάστημα, σε τέσσερις μέρες με τον ΠΑΣ Γιάννενα. Θα διεκδικήσουμε και εκεί ότι το καλύτερο, όπως κάνουμε σε κάθε παιχνίδι».

Διαμαντόπουλος: «Εύχομαι στη Δόξα να ανέβει»

Πήρε αυτό που ήθελε από τη Δράμα. Ο Σταύρος Διαμαντόπουλος μίλησε με πολύ κολακευτικά λόγια για τη Δόξα. «Παίξαμε με μια από τις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος, ιστορική με καλούς παίκτες και με ένα νέο προπονητή ο οποίος έχει άποψη και φιλοσοφία για το ποδόσφαιρο και την ομάδα», τόνισε και συμπλήρωσε: «Μια ομάδα που προσπάθησε με ορθόδοξο τρόπο, εμείς παίξαμε την τακτική μας έχοντας στόχο βαθμό ή βαθμούς. Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά και των δύο ομάδων, που έπαιξαν καλό ποδόσφαιρο. Εμείς πήραμε αυτό θέλαμε. Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν πολύ καλοί και βγήκαμε κοντά στο γκολ. Στο δεύτερο ημίχρονο όσο περνούσε ο χρόνος προσπαθήσαμε να κρατήσουμε το αποτέλεσμα. Εύχομαι καλή πορεία στην Δόξα. Εύχομαι μέσα από την ψυχή μου να βγει στην μεγάλη κατηγορία. Τέτοιες ομάδες αξίζει τον κόπο να είναι σε επιλεγμένη κατηγορία γιατί έχουν ιστορία, έχουν παρελθόν παρών και μέλλον».

Άγγος: «Ευχαριστούμε τον κόσμο»

Πέρασε στο δεύτερο ημίχρονο ως αλλαγή δίπλα στον Μαρκόφσκι για να βοηθήσει στο γκολ. Αυτό τελικά δεν ήρθε και ο Άγγος αναφέρθηκε στην προσπάθεια που έγινε. «Δεν μπορέσαμε να πάρουμε το τρίποντο, για να έχει αξία αυτό που κάναμε στον Αγροτικό Αστέρα», είπε και πρόσθεσε: «Όμως και ο πόντος έχει αξία για την συνέχεια. Κοιτάζουμε τώρα το παιχνίδι μέσα στα Γιάννενα. Να προετοιμαστούμε γι’ αυτό. Ευχαριστούμε τον κόσμο που είναι πάντα δίπλα μας και δεν μπορέσαμε να τον ευχαριστήσουμε με μία νίκη ακόμη».

ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ ΑΠΟ ΤΗ ΔΡΑΜΑ

Μικρή προσέλευση
Το κρύο ήταν τσουχτερό και η προσέλευση του κόσμου δεν ήταν η αναμενόμενη. Κοντά στους 2.000 έδωσαν το παρών στις κερκίδες με τους οργανωμένους να τραγουδούν συνεχώς και να δίνουν συνθήματα και στις άλλες θύρες χωρίς ανταπόκριση.

Χρόνια πολλά Λευτέρη
Την τιμητική του είχε σήμερα ο Λευτέρης Τοπαλίδης, ο οποίος είχε την ονομαστική του εορτή. Μάλιστα κλήθηκε στο 53’ να αντικαταστήσει τον Γιώργο Σουλόγάνη, ο οποίος υπέστη θλάση στον τετρακέφαλο.(ΦΩΤΟ)

Στην κερκίδα οι τιμωρημένοι
Δεν είχαν δικαίωμα να αγωνιστούν λόγω τιμωρίας. Οι Χατζηπαντελίδης, Μαραγκός μαζί με τον Μανουσαρίδη και τον Παπαδόπουλο που αποκλείστηκε από την αποστολήπαρακολούθησε το παιχνίδι από τη θύρα 5.(ΦΩΤΟ)

Πάντα κοντά στη Δόξα
Δυο μεγάλες δόξες του παρελθόντος έκαναν την εμφάνιση τους σήμερα στο γήπεδο της Δόξας. Ο Τάσος Στράντζαλης και ο Γιώργος Παπαμιχαήλ παρακολούθησαν από τα επίσημα το παιχνίδι και ο δεύτερος πέρασε και μία βόλτα από το μουσείο όπου κοντοστάθηκε σε μία δική του φωτογραφία.

Δίπλα ο νέος δήμαρχος
Σήμερα αφίχθη στη Δράμα ο μεγαλομέτοχος της Δόξας Αθανάσιος Σάμιος. Ο Πειραιώτης εφοπλιστής παρακολούθησε το παιχνίδι έχοντας δίπλα του το νέο δήμαρχο Κυριάκο Χαρακίδη, αλλά λίγες θέσεις παραπάνωήταν και ο υποψήφιος στις δημοτικές εκλογές Κώστας Σούτος. Το παρών έδωσε και ο νέος δήμαρχος Νικηφόρου Νίκος Καγιάογλου.

Κόντρα στο παρελθόν του
Πρώτη φορά αντίπαλος του Πιερικού τέθηκε σήμερα ο Γιώργος Χατζηζήσης. Ο έμπειρος αμυντικός είχε την ευκαιρία πριν από το παιχνίδι, αλλά και μετά να συνομιλήσει με τους παλιούς του συμπαίκτες με τους οποίους έχει πολύ καλέςσχέσεις».

Δεν ξεκίνησε ο Μπαξεβανίδης
Μετά από μία εξαιρετική εμφάνιση ο Δήμος Μπαξεβανίδης έμεινε στον πάγκο. Τη δεξιά πλευρά της άμυνας κάλυψε ο Γιώργος Χατζηζήσης, ο οποίος δεν θα αγωνιστεί στο παιχνίδι λόγω τιμωρίας και ο τεχνικός της Δόξας θέλησε να ξεκουράσει τον πρώτο.

Δείπνο στον Καλλίγευστο
Μετά το τέλος του αγώνα οι παίκτες δείπνησαν στον Καλίγγευστο. Η απογοήτευση ήταν εμφανής γιατί χάθηκαν οι δύο βαθμοί και δεν είχανόρεξη για πολλές κουβέντες. Όταν τα πιάτα άδειασαν ο καθένας πήρε το δρόμο για το σπίτι του γιατί η ξεκούραση είναι πολύ σημαντική.

Σενάριο γιατον Ψωμά
Η έναρξη της μεταγραφικής περιόδου ξεκινάει και τα σενάρια δίνουν και παίρνουν. Ένα από αυτά που κυκλοφορεί από σήμερα είναι ότι ο Ψωμάς είναι στη λίστα των παικτών που έχουν συζητήσει στη συνάντηση του Σάμιου με τον Γρηγορίου. Ο έμπειρος αμυντικός που ανήκει στον ΟΦΗ είναι έτοιμοςνα αποχωρήσει σε λίγες ημέρες.




ΚΑΙ ΟΙ ΑΦΑΝΕΙΣ ΗΡΩΕΣ ...ΟΙ ΦΡΟΝΤΙΣΤΕΣ ΤΩΝ ΔΥΟ ΟΜΑΔΩΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΜΕΡΙΔΙΟ ΠΡΟΒΟΛΗΣ !!!























ΜΕ  ΚΛΕΙΣΤΑ  ΜΑΤΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΙΖΕΙ  ΠΛΕΟΝ  ΤΟΥΣ  ΑΓΩΝΕΣ  ΔΟΞΑΣ-ΠΙΕΡΙΚΟΥ  Ο  ΓΙΑΝΝΗΣ  ΤΟΠΟΥΖΗΣ ΠΟΥ  ΗΤΑΝ  ΑΡΙΣΤΟΣ


Αναλυτικά τα αποτελέσματα της 14ης αγωνιστικής της Football League έχουν ως εξής:
Βέροια-Λεβαδειακός 1-0 (73' Σαϊτιώτης)
Πανθρακικός-Εθνικός 1-0
Καλλιθέα-Διαγόρας (90'+2' Πουλόπουλος)
Ο.Φ.Η.-Ηλιούπολη (53' Αγρίτης, 59' Βλόνταρτσικ, 64' Ζορμπάς, 88' Μανούσος-70' Λεοντίου)
Εθνικός Αστ.-Αγροτικός Αστ. 2-1
Δόξα Δράμας-Πιερικός 0-0
Αναγ. Καρδίτσας-Τρίκαλα 0-1
Θρασύβουλος-ΠΑΣ Γιάννινα 0-1
Ιωνικός-Παναιτωλικός 0-2
Η βαθμολογία:
1. Παναιτωλικός 35
2. ΠΑΣ Γιάννινα 33
3. ΟΦΗ 29
4. Διαγόρας 28
5. Δόξα Δράμας 21
6. Λεβαδειακός 20
7. Εθνικός Αστέρας 20
8. Βέροια 17
9. Αγροτικός Αστέρας 17
10. Πανθρακικός 17
11. Πιερικός 16
12. Ηλιούπολη 16
13. Τρίκαλα 15
14. Ιωνικός 15
15. Θρασύβουλος 14
16. Αναγέννηση Καρδίτσας 11
17. Εθνικός 11
18. Καλλιθέα 10
Η επόμενη αγωνιστική (15η):
Κυριακή 19/12

Παναιτωλικός-Εθνικός
Διαγόρας-Ιωνικός
Ηλιούπολη-Πανθρακικος
Τρίκαλα-Καλλιθέα
Πιερικός-Εθνικός Αστέρας
ΠΑΣ Γιάννινα-Δόξα Δράμας
Δευτέρα 20/12
Θρασύβουλος-Βέροια
Λεβαδειακός-Αναγέννηση Καρδίτσας
Αγροτικός Αστέρας-ΟΦΗ (dramagoal.gr)

Δεν υπάρχουν σχόλια: