Πέμπτη 16 Δεκεμβρίου 2010

ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΩΝ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ - ΦΩΤΟ




Κατερίνη, 16 Δεκεμβρίου 2010
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Πιερικός Αρχέλαος – Απόλλων Πατρών
Το Σάββατο στην Πάτρα στις 5,30 μ.μ
Δηλώσεις Παυλίδη και Μπολάτογλου
Αρωγός και το coffee bar «VENTO»
● Για την Πάτρα θα ταξιδέψει την Παρασκευή, μετά την προπόνηση,  η αποστολή του Πιερικού Αρχελάου, όπου το Σάββατο στις 5,30 μ.μ. στο γήπεδο Περιβόλας θα αντιμετωπίσει τον ιστορικό Απόλλωνα. Αντικειμενικά ..θα είναι πάλι ένα δύσκολο παιχνίδι και μάλιστα σε μια έδρα, όπου οι φίλαθλοι και οι οπαδοί δημιουργούν ένα πολύ ωραίο περιβάλλον για την αγαπημένη τους ομάδα.
Για τον αγώνα αυτό, ο προπονητής του Πιερικού Αρχελάου Δημήτρης Γαλάνης, δήλωσε: «Παίζουμε με μία παραδοσιακά μεγάλη ομάδα η οποία έχει προσφέρει πολλά στο ελληνικό μπάσκετ από αθλητές, προπονητές μέχρι και παράγοντες. Σίγουρα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι για μας, καθώς ο Απόλλωνας είχε τελευταία μία μεγάλη νίκη επί του Αμύντα. Εμείς προετοιμαζόμαστε όσο το δυνατό καλύτερα και θα πάμε να διεκδικήσουμε αυτό που μας αξίζει. Ευελπιστούμε να γίνει ένα πολύ ωραίο παιχνίδι, καθώς ξέρουμε ότι και οι Πατρινοί φίλαθλοι συμπαραστέκονται στην ομάδα τους και γεμίζουν το γήπεδο».
*
Ο Γιώργος Παυλίδης από τον ΠΣΑΚ
και ο Θόδωρος Μπολάτογλου από το ΣΕΠΚ
για τον Πιερικό Αρχέλαο
Με την ευκαιρία της εορταστικής επίσκεψης των ανθρώπων του μπάσκετ στη «Μέριμνα Παιδιού» Κατερίνης, βρέθηκαν στην πόλη μας και παράγοντες του ΠΣΑΚ και του ΣΕΠΚ, οι οποίοι έκαναν τις παρακάτω δηλώσεις:.
Γιώργος Παυλίδης – πρόεδρος Πανελληνίου Συνδέσμου Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών: «Είναι ωραίο να υπάρχουν ομάδες που πρωταγωνιστούν και να είναι διάσπαρτες στην Ελλάδα. Και είναι μάλιστα πάρα πολύ ευχάριστο, αυτό που ακούω κιόλας, η ομάδα του Πιερικού Αρχελάου κινείται σε επαγγελματικά επίπεδα και είναι συνεπής. Την αγάπη που είχε και έχει η Κατερίνη για το μπάσκετ την είχα εισπράξει από τότε που ήταν στη Γ΄ εθνική. Γίνεται μια φοβερή προσπάθεια, ο κόσμος ανταποκρίνεται στο κάλεσμα και το γήπεδο είναι πάντα γεμάτο. Πιστεύω πως είναι ένα παράδειγμα προς μίμηση για όλες τις ομάδες που δραστηριοποιούνται στην επαρχία, στο επίπεδο τουλάχιστον που θέλουν να διακριθούν στο μπασκετικό χώρο».
Θόδωρος Μπολάτογλου – γενικός γραμματέας Συνδέσμου Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης: «Σαν άνθρωπος του μπάσκετ χαίρομαι πάρα πολύ που η Κατερίνη είναι στην Α2 κατηγορία και βγαίνει, έτσι, πάλι στο προσκήνιο. Σαν Ιωνικός Νίκαιας θυμάμαι πριν 20 περίπου χρόνια, παίζαμε εδώ στην Κατερίνη αντίπαλοι στην Α΄ εθνική. Πιστεύω ότι η ομάδα του Πιερικού Αρχελάου μπορεί να εκπροσωπήσει μελλοντικά  στην Α1 την ευρύτερη περιοχή και εύχομαι το καλύτερο».
● Στο Γιώργο Παυλίδη που είναι πρόεδρος στον ΠΣΑΚ και καλαθοσφαιριστής του Απόλλωνα Καλαμαριάς, ευχόμαστε ταχεία ανάρρωση και γρήγορη επιστροφή στα γήπεδα.
Σιδερένιος πρόεδρε.
*
Αρωγός και το coffee bar «VENTO»
 ● Αρωγός στην προσπάθεια του Πιερικού Αρχελάου και το coffee bar «VENTO» που βρίσκεται στη Γ. Ολυμπίου 4, στην Κατερίνη.

*
Στη ΔΙΟΝ TV

● Όλο το χρονικό της επίσκεψης του Πιερικού Αρχελάου στα Εκαπαιδευτήρια «ΠΛΑΤΩΝ» την περασμένη Παρασκευή, καθώς και η όμορφη εκδήλωση από τους φορείς του μπάσκετ στη «Μέριμνα Παιδιού Κατερίνης», θα προβληθούν την Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου στις 7 μ.μ. από την ΔΙΟΝ ΤV, στην εκπομπή του Μπάμπη Πεϊδη,  «Τα μυστικά της μπάλας».
*
Ο Γιάννης Σταυριανίδης σε κολέγιο των ΗΠΑ
● Ο 20χρονος καλαθοσφαιριστής του Πιερικού Αρχελάου Γιάννης Σταυριανίδης σπουδάζει από φέτος στο αμερικάnικο κολέγιο  SCF (State College of Florida Manatee-Sarasota)  (http://www.scf.edu/StudentServices/Athletics/Basketball/). Ο  κατερινιώτης αθλητής που αγωνίζεται και διακρίνεται στην κολεγιακή ομάδα μπάσκετ, ξεκίνησε να αθλείται  στο καράτε σε ηλικία 5 ετών στη σχολή του πατέρα του, του γνωστού δάσκαλου του καράτε στην Κατερίνη Σταύρου Σταυριανίδη.
Μέχρι την ηλικία των 14 ετών διακρίνονταν σε όλα τα περιφερειακά και πανελλήνια πρωταθλήματα στις κατηγορίες των παίδων. Μετά συνέχισε τον αθλητισμό στον Πιερικό και στη συνέχεια Πιερικό  Αρχέλαο, όπου και συμμετείχε μέχρι να φύγει στη Αμερική σε όλες τις ομάδες (παιδική, eφηβική, ανδρική).

*
Ευχές από το CLUB «ΜΕΛΑΝΟΛΕΥΚΟΙ»


Αντιπροσωπεία του CLUB «ΜΕΛΑΝΟΛΕΥΚΟΙ» βρέθηκε την Τρίτη στην προπόνηση και της ομάδας μπάσκετ του Πιερικού Αρχελάου και μοίρασε ευχετήριες κάρτες σε παίκτες και προπονητές, θέλοντας να δείξει με αυτόν τον τρόπο για μία ακόμα φορά τη στήριξη, εντός και εκτός των γηπέδων.
 «Εσείς από το γήπεδο και εμείς από την κερκίδα θα οδηγήσουμε τον ΠΙΕΡΙΚΟ και τον ΠΙΕΡΙΚΟ ΑΡΧΕΛΑΟ στην κορυφή!»…
 *
Χριστουγεννιάτικο τουρνουά των ακαδημιών
 ● Το ετήσιο καθιερωμένο Χριστουγεννιάτικο τουρνουά των ακαδημιών μπάσκετ του Πιερικού Αρχελάου θα πραγματοποιηθεί στις 23 και 24 Δεκεμβρίου στο κλειστό γυμναστήριο της Κατερίνης. Θα πάρουν μέρος αθλητές και αθλήτριες των ακαδημιών και θα γίνουν και ομιλίες με ιατρικά θέματα και θέματα διατροφής από ειδικούς επιστήμονες.
*
Τα πρωταθλήματα της ΕΚΑΣΚΕΜ
 ● Για τα πρωταθλήματα της ΕΚΑΣΚΕΜ το Σαββατοκύριακο 18 και 19 Δεκεμβρίου θα γίνουν οι παρακάτω αγώνες:
 -         Ανδρικό Α΄ κατηγορίαΑ΄ γύρος, 8η αγωνιστική. Σάββατο 18.12.2010, γυμναστήριο Κατερίνης, ώρα 19,00 / ΣΦΚ Κατερίνη 2008 ΒΙΟΡΟΛ – ΑΕΚ Καρυώτισσας.
-         ΕφηβικόΒ΄ γύρος, 1η αγωνιστική. Κυριακή 19.12.2010, γυμναστήριο Κατερίνης, ώρα 14,00 / ΣΦΚ Πιερικός Αρχέλαος – ΣΦΚ Κατερίνη 2008 ΒΙΟΡΟΛ και
-         Παιδικό – Β΄ γύρος, 4η αγωνιστική. Κυριακή 19.12.2010, γυμναστήριο Κατερίνης, ώρα 12,00 / ΓΑΣ Κορινός – ΣΦΚ Κατερίνη 2008.
-         Επίσης, την Πέμπτη 23.12.2010 και ώρα 19,00 στο κλειστό γυμναστήριο Κατερίνης θα γίνει ο αναβληθείς αγώνας του παιδικού πρωταθλήματος μεταξύ του ΣΦΚ Κατερίνη 2008 και του ΑΟΚ Αιγινιακός.
● Για το παιδικό πρωτάθλημα της περασμένης αγωνιστικής, ο Πιερικός Αρχέλαος νίκησε τον ΓΑΣ Κορινός με 57-48. Τα δεκάλεπτα: 12-16, 29-23, 40-39, 57-48. Οι συνθέσεις: ΣΦΚ Πιερικός Αρχέλαος: Δαμαλής 6, Βαρδακώστας 8, Μαλαματίδης 6, Τζιτζιφόπουλος 13, Πιπερίδης, Νταρλαγιάννης, Τσινίκος 10, Κελαδίτης 11, Κεσίδης, Αγγέλης 3, Καζαναράκης, Μαλέτσκας. ΓΑΣ Κορινός: Τσόκος, Κακάνας 2, Στεφανίδης 7, Κουλιδάκης, Μαρουλάς, Αγαθαγγελίδης, Μπακάλης 2, Νικολαίδης 13, Σαραφίδης 16, Γανόπουλος 8.
 *
● Θερμές ευχαριστίες προς τον Ηλία Χρυσικό, τηλεοπτικό παραγωγό και ιδιοκτήτη του «Ράδιο Ενημέρωση», για την πολύτιμη βοήθειά του στις δραστηριότητες του Πιερικού Αρχελάου.
● Τέλος, επειδή είναι η τελευταία συνολική μπασκετική ενημέρωση της χρονιάς, θερμές ευχές σε όλους. Καλά Χριστούγεννα και Καλή Χρονιά.
 ΦΩΤΟ:

Ο πρόεδρος του ΠΣΑΚ Γιώργος Παυλίδης  
Ο γενικός γραμματέας του ΣΕΠΚ Θόδωρος Μπολάτογλου 
Ο Γιάνης Σταυριανίδης που τώρα είναι σε αμερικάνικο κολέγιο 
Αντιπροσωπεία του CLUB ‘ΜΕΛΑΝΟΛΕΥΚΟΙ» για τις χριστουγεννιάτικες ευχές σε μια προπόνηση του Πιερικού Αρχελάου

ΚΡΑΧΤΗΣ   http://kraxtis-gr.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: