Τετάρτη 24 Νοεμβρίου 2010

Α.Ο Παγκρατίου - Πιερικός Αρχέλαος

Τετάρτη, 24 Νοέμβριος 2010
 Το Σάββατο στις 5,30 μ.μ στην Αθήνα
Χορηγοί οι ΥΔΡΩ και ΣΑΒΒΙΔΗΣ - Από το 1953




●  Για την Αθήνα …κατηφορίζει το μεσημέρι της Παρασκευής, μετά την προπόνηση,  ο Πιερικός Αρχέλαος όπου για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος ...μπάσκετ... της Α2 αντιμετωπίζει την ομάδα του Παγκρατίου. Η αθηναϊκή ομάδα μέχρι τώρα είχε μία νίκη και δύο ήττες. Η αποστολή του Πιερικού Αρχελάου αναμφισβήτητα συνοδεύεται από την αγάπη και τις ευχές των φιλάθλων του για ένα θετικό αποτέλεσμα και αρκετοί είναι αυτοί που θα παρακολουθήσουν από κοντά την ενδιαφέρουσα αναμέτρηση.
 
Σίγουρα δεν είναι ένα εύκολο παιχνίδι, αλλά η δύναμη και το ηθικό της ομάδας του Πιερικού Αρχελάου είναι τα στοιχεία αυτά που του επιτρέπουν για μία ακόμη …υπέρβαση. Για τον αγώνα, ο προπονητής Δημήτρης Γαλάνης, δήλωσε:
 

«Το ευχάριστο είναι ότι αρχίζουμε και έχουμε ροή πρωταθλήματος. Αντιμετωπίζουμε μια πολύ ιστορική ομάδα η οποία παρουσιάζεται με πολύ καλό ρόστερ και έναν πολύ έμπειρο προπονητή. Το απέδειξε άλλωστε στο τελευταίο ματς με τον Αμύντα όπου έκανε ένα σπουδαίο διπλό. Ξέρουμε ότι θα έχει τον κόσμο στο πλευρό της και είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι για μας. Εμείς θα προετοιμαστούμε κατάλληλα για να φανούμε αντάξιοι ενός τέτοιου παιγνιδιού».
 
● Ο αγώνας θα γίνει το Σάββατο στις 5, 30 μ.μ. στο γυμναστήριο Μετς Α΄.
*
Χορηγοί οι «ΥΔΡΩ» και «ΣΑΒΒΙΔΗΣ -Από το 1953».

                                                                   
                                                                   
 


● Συνεχίζεται η έμπρακτη η αγάπη των χορηγών για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο. Τέτοια είναι τόσο του Συνεταιρισμού Θερμοϋδραυλικών Πιερίας – ΥΔΡΩ που διευθύνεται από τον εξαίρετο μάνατζερ κ. Γιάννη Κλιγκόπουλο, όσο και του καταστήματος «ΣΑΒΒΙΔΗΣ – Από το 1953» που δραστηριοποιείται με πώληση βιβλίων, χαρτικών και παιχνιδιών στην οδό Μεγ. Αλεξάνδρου 41.
*
Ο Γιάννης Δαμαλής πτυχιούχος παιδαγωγικής
 
Το πτυχίου του Παιδαγωγικού Τμήματος του Α.Π.Θ. πήρε πριν λίγες μέρες ο καλαθοσφαιριστής του Πιερικού Αρχελάου Γιάννης Δαμαλής. Ο ΣΦΚ Πιερικός Αρχέλαος εκφράζει τα θερμά του συγχαρητήρια.  
*
Σημαντική η προσφορά των Εθελοντών Σαμαρειτών
Αξιέπαινη η εθελοντική προσφορά του Σώματος Σαμαρειτών του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Κατερίνης στον αθλητισμό της Πιερίας. Σε κάθε αγώνα του Πιερικού Αρχελάου, μία ομάδα του με τον απαραίτητο εξοπλισμό είναι πραγματικά σε θέση μάχης για να επέμβει και να προσφέρει αν χρειασθεί.
Ο κ. Δημήτρης Κατιρτζής, αρχηγός του τμήματος, σε πρόσφατη δήλωσή του είπε: «Στα πλαίσια της μέχρι τώρα άψογης συνεργασίας μας, αποδεχτήκαμε με μεγάλη χαρά την πρόταση του Πιερικού Αρχελάου για να καλύψουμε υγειονομικά όλους τους εντός έδρας αγώνες  μπάσκετ της  πιερικής ομάδας. Αυτή η πρόταση δηλώνει αναγνώριση της μεγάλης και ποιοτικής προσφοράς του τμήματός μας στην τοπική κοινωνία και εμπιστοσύνη για την ετοιμότητα και την αποτελεσματικότητα με την οποία λειτουργήσαμε μέχρι τώρα καλύπτοντας σχεδόν όλα τα αθλητικά και πολιτιστικά δρώμενα του νομού μας τα δυο τελευταία χρόνια. Το Σάββατο ζήσαμε έναν αγώνα για γερά νεύρα και μεγάλες αντοχές μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο, ώσπου το αποτέλεσμα δικαίωσε την τοπική μας  ομάδα. Πρέπει να δώσουμε πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες και στους προπονητές. Δεν σας κρύβουμε ότι αρκετοί από εμάς υπήρξαμε αθλητές των δύο τότε ιστορικών συλλόγων με αποτέλεσμα κατά τη διάρκεια του αγώνα, να  νιώθουμε την αγωνία των προπονητών και να αισθανόμαστε τους σφυγμούς των παικτών να ανεβαίνουν στο κόκκινο. Ευχόμαστε ολόψυχα καλή επιτυχία στη δύσκολη πορεία της ομάδας με όσο το δυνατόν λιγότερους τραυματισμούς. Εμείς θα είμαστε κοντά στον Πιερικό Αρχέλαο με άρτια εκπαιδευμένους Σαμαρείτες, με άριστο εξοπλισμό και με την ευχή πάντοτε να μένουμε αχρείαστοι».
*
Τα πρωταθλήματα της ΕΚΑΣΚΕΜ
 
Το αναλυτικό πρόγραμμα των αγώνων της ΕΚΑΣΚΕΜ όπου συμμετέχουν ομάδες του Πιερικού Αρχελάου έχει ως εξής:
 
Πρωτάθλημα ανδρών, Α΄ κατηγορίας. Σάββατο,  Γυμναστήριο Αριδαίας,  6 μ.μ. Φ.Ο. Σωσάνδρας – ΣΦΚ Κατερίνη 2008 ΒΙΟΡΟΛ
Πρωτάθλημα εφήβων. Κυριακή, Κλειστό Κατείνης, 2 μ.μ. Βατανιακός Σάρισα- ΣΦΚ Κατερίνη 2008 ΒΙΟΡΟΛ
Πρωτάθλημα νεανίδων. Σάββατο, Κλειστό Κατερίνης, 11 π.μ. ΣΦΚ Πιερικός Αρχέλαος – Πανεδεσσαϊκός, και.
Πρωτάθλημα παίδων. Κυριακή, Κλειστό Κατερίνης, 10 π.μ. ΣΦΚ Πιερικός Αρχέλαος – ΑΟΚ Αιγινιακός και 12 π.μ. ΣΦΚ Κατερίνη 2008 – Μακεδονικός Νέας Εφέσου.
 
*
Θερμές ευχές στον καλαθοσφαιριστή Τάσο Μπαλαρμά
 
● Και ο Τάσος Μπαλαρμάς, καλαθοσφαιριστής του ΣΦΚ Κατερίνη 2008 ΒΙΟΡΟΛ αυτές τις μέρες πλέει σε πελάγη ευτυχίας, αφού με τη σύζυγό του Τάνια Μήλιου πρόσφατα απέκτησαν το γιο τους. Τις πιο θερμές ευχές από τον κόσμο του Πιερικού Αρχελάου.
 
 
ΦΩΤΟ:  
 
1.  Οι συμπολίτες μας φίλαθλοι Κώστας Τοπούζης και Κώστας Παπαχρήστου, λίγο πριν τον αγώνα του Πιερικού Αρχελάου με τους Ίκαρους Σερρών. Η αγωνία και η χαρά που τους διέκρινε ήταν δικαιολογημένα συναισθήματα, αφού ο καλαθοσφαιριστής Τοπούζης των Ίκαρων Σερρών είναι γιος του πρώτου και ο Παπαχρήστος του Πιερικού Αρχελάου, του δεύτερου
2.  Ο Δημήτρης Κατιρτζής, καθηγητής Φυσικής Αγωγής και Αρχηγός στο Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών


Δεν υπάρχουν σχόλια: