Τετάρτη 17 Νοεμβρίου 2010

ΣΥΝΤΟΜΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Ο άνθρωπος με φωτογραφική μηχανή

Τετάρτη 17 Νοεμβρίου 2010
Με ελαφρά εγκαύματα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο ηλικιωμένη γυναίκα, όταν σημειώθηκε έκρηξη σε γκαζάκι στην κουζίνα του σπιτιού της, στο ισόγειο διαμέρισμα στη συμβολή των οδών.. Ευμένους και Λυσιμάχου, στο Παγκράτι.

Ένοπλη ληστεία από δύο δράστες το πρωί της Δευτέρας σε σούπερ μάρκετ, επί της οδού Αγίου Δημητρίου, στη Θεσσαλονίκη, με λεία 18.000 ευρώ. Οι δράστες διέφυγαν.

Μπαράζ ληστειών τη νύχτα στο λεκανοπέδιο της Αττικής. Οι κακοποιοί λήστεψαν τρία σουπερ μάρκετ ένα φαρμακείο, ένα πρακτορείο ΠΡΟΠΟ, ένα κατάστημα ψιλικών και ένα περίπτερο και αφαίρεσαν χρήματα αλλά και εμπορεύματα.
 
Τα μεγαλύτερα πολιτικά κόμματα του Ιράκ συμφώνησαν στην κατανομή της εξουσίας τερματίζοντας το 8μηνο αδιέξοδο για το σχηματισμό της νέας κυβέρνησης, δήλωσε ο πρόεδρος του ιρακινού Κουρδιστάν Μασούντ Μπαρζανί.
 
Tην τελευταία του πνοή άφησε ο τέως βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, στη Ξάνθη, Νίκος Λαμπαδάρης. Ο πρώην βουλευτής απεβίωσε μετά από οξύ έμφραγμα του μυοκαρδίου.
 
Άκυρη έκρινε το ΣτΕ τη διαγραφή των προστίμων που είχαν επιβληθεί σε τουριστικές επιχειρήσεις επειδή λειτουργούσαν χωρίς να έχουν πάρει από τον ΕΟΤ το Ειδικό Σήμα Λειτουργίας και χωρίς να έχουν το απαιτούμενο πιστοποιητικό ασφαλείας.
 
Βομβιστική επίθεση σε κτιριακό συγκρότημα της αστυνομίας στο Καράτσι του Πακιστάν. Τουλάχιστον 20 σκοτώθηκαν και 50 τραυματίστηκαν. Η έκρηξη δημιούργησε έναν κρατήρα περίπου 12 μέτρων σε πλάτος και τεσσάρων μέτρων σε βάθος μπροστά από το κτίριο.

Αστυνομικοί του τμήματος δίωξης λαθρομετανάστευσης Δυτικής Αττικής, σε μπλόκο στην εθνική οδού Αθηνών-Κορίνθου, σταμάτησαν για έλεγχο φορτηγά αυτοκίνητα μέσα στα οποία εντόπισαν περί τους 143 Αφγανούς κυρίως λαθρομετανάστες. Συνελήφθησαν όλοι.(ΝΕΤ)

Δεν υπάρχουν σχόλια: