Τρίτη 2 Νοεμβρίου 2010

Θανάσης Τσιφοδήμος από τη Λεπτοκαρυά: Ήρθε η ώρα όχι μόνο να θέσουμε ερωτήσεις αλλά και να πάρουμε απαντήσεις

Leptokarya_001
Στις εκλογές της 7ης Νοεμβρίου εκλέγουμε το νέο  Δήμαρχο και τους συνεργάτες του. Δηλώνω ότι είτε από τη θέση του Δημάρχου είτε από τη θέση του Δημοτικού συμβούλου, θα ασκήσω τα καθήκοντά μου από την ...πρώτη μέρα. Μπορούν όλοι οι υποψήφιοι Δήμαρχοι για το δήμο Δίου-Ολύμπου να το ισχυριστούν αυτό;
Leptokarya_002Και επειδή δεν θέλω να μιλάω με υπαινιγμούς, ήρθε η ώρα όχι μόνο να θέσουμε αλλά και να πάρουμε απαντήσεις σε συγκεκριμένα ερωτήματα. Παρά το γεγονός ότι τα συγκεκριμένα ερωτήματα έχουν ξανατεθεί και δεν έχουν απαντηθεί για περισσότερο από μία εβδομάδα, καλώ και από δω τον κ. Παπαθανασίου, επιτέλους να απαντήσει. Χρόνο μπορεί να αγοράζει, την νοημοσύνη όμως των πολιτών δεν μπορεί να υποτιμά. Οι πολίτες πρέπει ν’ αποφασίσουν ενημερωμένοι για τις τύχες του νέου μας δήμου.
Αφού ο κ. Παπαθανασίου επιμένει να μη δίνει απαντήσεις στα ερωτήματα του λαού της νότιας Πιερίας, του αφιερώνω τη μια και μοναδική τηλεοπτική εμφάνιση που δικαιούμαι προκειμένου να έρθει σε δημόσιο διάλογο μαζί μου!

Δεν υπάρχουν σχόλια: