Τρίτη 2 Νοεμβρίου 2010

Νίκος Μηλιώτης: Δεσμεύομαι ότι θα στηρίξω τον εμπορικό κόσμο

miliotis_1Για την απερχόμενη διοίκηση το ερώτημα παραμένει: Σάββα ήρθαν τα λεφτά;
Με ομιλίες σε Γανόχωρα, Νέα Ζωή, Κορινό, Μοσχοχώρι συνέχισε το πρόγραμμά του ο υποψήφιος Δήμαρχος Κατερίνης κ. Νίκος Μηλιώτης, το τελευταίο σαββατοκύριακο πριν ..τις εκλογές. Ακόμα, βρέθηκε στην Παραλία, και το Νέο Κεραμίδι αλλά πέρασε και από το εμπορικό κέντρο της Κατερίνης, συζητώντας με επαγγελματίες και πολίτες για την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί και αυτά που πρέπει να αλλάξουν στο νέο ενιαίο δήμο Κατερίνης.
miliotis_2Πέρα από τις αρχές και επιμέρους στοιχεία του προγράμματός του, τα οποία παρουσιάζονται μέσω των ομιλιών, ο κ. Μηλιώτης θέλησε να συνομιλήσει αυτές τις μέρες και με επαγγελματίες πολλοί από τους οποίους έχουν πληγεί όχι μόνο από την ευρύτερη οικονομική κρίση, αλλά και από τις τοπικές συνθήκες. Συμφωνήθηκε ότι είναι πολλές οι αλλαγές που πρέπει να γίνουν, με γνώμονα την ανάκαμψη της αγοράς και κατ’ επέκταση της τοπικής κοινωνίας στο δήμο Κατερίνης.
Στα χωριά που επισκέφθηκε ο κ. Μηλιώτης τόνισε πτυχές του προγράμματος του που αφορούν τις δραστηριότητες των κατοίκων, τονίζοντας την ανάγκη να πραγματοποιηθεί στοχευμένη στροφή σε νέες καλλιέργειες και να γίνει οργανωμένη προσπάθεια τα προϊόντα της περιοχής να βγαίνουν στην αγορά με ονομασία προέλευσης. Παράλληλα, βάρος θα δοθεί στη δημιουργία των κατάλληλων υποδομών ώστε όλες οι περιοχές να έχουν τις ίδιες δυνατότητες με την Κατερίνη, αλλά και να μπορούν να επικοινωνούν εύκολα και με ασφάλεια μεταξύ τους.
miliotis_3Αναφέροντας του άξονες στους οποίους θα κινηθεί ο κ. Μηλιώτης τόνισε για μια ακόμα φορά το νοικοκύρεμα που επιβάλλεται να γίνει στα οικονομικά του δήμου. «Θα κινηθούμε τίμια και ειλικρινά. Ότι έργο γίνεται θα σας λέμε πόσο κοστίζει. Θα παλέψουμε για τον τόπο. Για την απερχόμενη διοίκηση το ερώτημα παραμένει. Σάββα ήρθαν τα λεφτά; Ακούμε για εκατομμύρια που εξασφάλισε ο δήμος Κατερίνης, αλλά το μόνο που βλέπουμε είναι χρέη».
Εξ’ άλλου, στο περιθώριο των συναντήσεων και των ομιλιών του ο υποψήφιος Δήμαρχος Κατερίνης, παραβρέθηκε στην κεντρική ομιλία του υποψήφιου Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας κ. Γρηγόρη Παπαχρήστου του συνδυασμού «ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ -ΜΕΤΩΠΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ», παρουσία του Υποψήφιου Περιφερειάρχη κ. Μάρκου Μπόλαρη, αλλά και τη γιορτή τσίπουρου στη Μ. Μηλιά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: