Τρίτη 2 Νοεμβρίου 2010

"Λύτρωση" στο τέλος για τους Πόντιους με Διαμάντης Α.Ε. Ποντίων Κατερίνης - Δόξα Κρανούλας 1 - 0

Τρίτη, 02 Νοέμβριος 2010  Αθλητισμός

Πολύ σημαντική νίκη, βαθμολογική ανάσα, σημείωσαν χθες το απόγευμα στο Α' ΔΑΚ οι Πόντιοι της Κατερίνης επί της ομάδας της Δόξας Κρανούλας με σκορ 1 - 0 και τέρμα του Βαγγέλη Διαμάντη στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων.
Το παιχνίδι ξεκίνησε με τους Ηπειρώτες να μπαίνουν στο παιχνίδι πιο δυνατά, έχοντας δύο σημαντικές στιγμές στο πρώτο 10λεπτο και τους Κατερινιώτες να παίρνουν τα ηνία του ..αγώνα μετά το 20λεπτο. Το δεύτερο μισό της συνάντησης ανήκει στους Πόντιους που μπήκαν αποφασισμένοι και πήραν δίκαια το τρίποντο, έστω και στο τέλος.
Δύο δοκάρια για την Α.Ε. Ποντίων σε προσπάθειες του Μποταϊτη και σπουδαίες ευκαιρίες με τους Πανανό και Σαββίδη για να ανοίξουν το σκορ νωρίτερα.
ΦΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΓΚΟΛ
Στο 7' ο Λαζαρίδης έδιωξε σε κόρνερ την κοντινή κεφαλιά του Κρόλ, ύστερα από σέντρα του Γκαρόζη από δεξιά και με την εκτέλεσή του απέκρουσε σε νέο κόρνερ το μακρινό σουτ του Κλεισούρη.
Στο 19' δυνατό σουτ στην κίνηση του Μποταϊτη από το ύψος της περιοχής και, αφού ο Βασιλειάδης βρήκε τη μπάλα με τα δάχτυλα, σταμάτησε στο δεξί δοκάρι του Βασιλειάδη και κατέληξε κόρνερ.
Στο 47' ο Βασιλειάδης διώχνει σε κόρνερ τη γυριστή κεφαλιά του Σαββίδη, ύστερα από σέντρα του Τσιτλακίδη από δεξιά.
Στο 55' ο Γκαρόζης εκτέλεσε ένα φάουλ από αριστερά, ο Λιόλιος απομάκρυνε με το κεφάλι, η μπάλα όμως κόντραρε στο σώμα του Κρόλ, πήρε πορεία προς τα δίχτυα των γηπεδούχων, αλλά ο Λαζαρίδης με υπερένταση πρόλαβε και την απομάκρυνε πριν περάσει την γραμμή του τέρματος.
Στο 71' οι γηπεδούχοι αγγίζουν το γκολ, όταν ο Παπαγιαννόπουλος εκτέλεσε φάουλ από δεξιά, ο Μποταϊτης έπιασε την κεφαλιά, η μπάλα όμως σταμάτησε στη συμβολή των δοκαριών του Βασιλειάδη.
Στο 90' ο Μποταϊτης εκτέλεσε κόρνερ, ο Διαμάντης πήρε την κεφαλιά, το γυριστό σουτ του Πανανού πέρασε σύριζα άουτ από τα δοκάρια του Βασιλειάδη και στην επόμενη φάση η Α.Ε. Ποντίων Κατερίνης παίρνει τη νίκη.
Ο Μποταϊτης εκτέλεσε ένα φάουλ από δεξιά, ένας όμιλος παικτών έπεσε στη μπάλα, ο Διαμάντης όμως ήταν αυτός που έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα γράφοντας το 1 - 0.
Άριστη η διαιτησία των κ.κ. Κρητικού (Θεσσαλίας), Διπλάρη (Καρδίτσας) και Παπαϊωάννου (Φλώρινας).
ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ
Α.Ε. ΠΟΝΤΙΩΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ (Ι. Βαρβούτης - Ν. Θεοδοσιάδης)
Λαζαρίδης, Τσιτλακίδης, Νάϊντος, Παπαγιαννόπουλος, Λιόλιος, Τροϊρης, Μποταϊτης, Κυρτέγος (66' Διαμάντης), Βελώνης, Παπαδόπουλος (72' Βεϊδαμενίδης), Σαββίδης (83' Πανανός).
ΔΟΞΑ ΚΡΑΝΟΥΛΑΣ (Γ. Λαδιάς)
Βασιλειάδης, Κωτσίνας, Τασιούλας, Διαμαντής, Μπιλιλής, Κοσμάς, Παπαβασιλείου, Κρολ, Κλεισούρης (51' Βάτσης), Γκαρόζης (90' Δασκαλος), Χήρας (66' Φραγκίεβιτς).
Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ
Γιώργος Λαδιάς (προπονητής Δόξας Κρανούλας)
Έγινε ένα καλό παιχνίδι σε έναν βαρύ αγωνιστικό χώρο. Στο πρώτο μέρος δεν είχαμε προβλήματα και στο πρώτο τέταρτο θα μπορούσαμε να έχουμε προηγηθεί.
Στο β' μέρος όμως δεν είχαμε ανάλογη απόδοση, παρά το γεγονός ότι ο αντίπαλος μας απειλούσε μόνο με στημένες φάσεις. Και το γκολ που δεχτήκαμε και οι άλλες ευκαιρίες του ήταν από στημένες φάσεις.
Εμείς υποφέρουμε στο κομματί των στημένων φάσεων. Το πρωτάθλημα έχει δρόμο ακόμη. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στην ΑΕ Ποντίων και της εύχομαι να πετύχει τους στόχους της.
Γιάννης Βαρβούτης (προπονητής ΑΕ Ποντίων)
Είχα πει στα παιδιά πριν το παιχνίδι ότι θα το κερδίσει η ομάδα που το θέλει πιο πολύ, αυτή που θα καταθέσει την ψυχή της. Είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παιδιών, τη συγκέντρωση, το αγωνιστικό πάθος που δείξανε, στο τέλος καταφέραμε δίκαια να κερδίσουμε αν και οι ευκαιρίες ήταν μοιρασμένες.
Ήταν μια δύσκολη εβδομάδα, μετά την κακή εμφάνισή μας και το άτυχο αποτέλεσμα στην Ηράκλεια και έπρεπε να μαζέψουμε τα κομάτια μας και να ξεκινήσουμε από την αρχή. Τη μια Κυριακή κερδίζουμε και πάμε για πρωτάθλημα, την άλλη δεν κερδίζουμε και έρχεται η καταστροφή. Το ποδόσφαιρο δεν είναι έτσι, υπάρχουν οι χαρές και οι λύπες.
Συγχαρητήρια στα παιδιά για την τεράστια προσπάθεια που κάνανε σήμερα. Καλή συνέχεια και καλό κουράγιο στον προπονητή και την ομάδα της Κρανούλας. Εύχομαι η σημερινή νίκη να αποτελέσει την απαρχή για να έλθει η ηρεμία στην ομάδα και να βγάλουμε στη συνέχεια όσα μπορούμε στο γήπεδο.
Δημήτρης Κυρτέγος (ποδοσφαιριστής ΑΕ Ποντίων)
Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, κερδίσαμε μια καλή ομάδα στις καθυστερήσεις και πιστεύω ότι αξίζαμε τη νίκη. Δουλέψαμε σκληρά για να το καταφέρουμε, οι συμπαίκτες μου ήταν πεισμωμένοι, είχαμε θέληση και πάθος για τη νίκη γιατί προερχόμασταν από την ήττα στην Ηράκλεια.
Θέλαμε πάρα πολύ να αποδείξουμε ότι είμαστε καλή ομάδα και παίζουμε καλό ποδόσφαιρο. Είμαι χαρούμενος που τα καταφέραμε. Αφιερώνουμε αυτή τη νίκη στον αρχηγό μας Σωτήρη Παπαγιαννόπουλο που πρόσφατα έγινε πατέρας. Καλή συνέχεια στη Δόξα Κρανούλας

Δεν υπάρχουν σχόλια: