Σάββατο 2 Οκτωβρίου 2010

Ο Νίκος Μπονοβόλιας υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Πιερίας

mponovolias
Το στίγμα των θέσεων της παράταξης «Ριζοσπαστική Αριστερή Ενότητα»  και τους υποψήφιους αντιπεριφερειάρχες της, παρουσίασε χθες ο υποψήφιος περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Τάσος... Κουράκης. Ο πολιτικός μηχανικός, συνδικαλιστής δημοτικός υπάλληλος, Νίκος Μπονοβόλιας είναι ο υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Πιερίας του συνδυασμού.
Μιλώντας για τις θέσεις της περιφερειακής παράταξης, ο επικεφαλής της, βουλευτής Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ, Τάσος Κουράκης, τόνισε το μέλλον της τοπικής αυτοδιοίκησης και των αιρετών περιφερειών είναι αλληλένδετο με το Μνημόνιο, καθώς τα επόμενα χρόνια οι μειώσεις των πόρων της αυτοδιοίκησης θα την οδηγήσουν σε αδυναμία να ανταποκριθεί στο έργο της.
Κάλεσε δε τους πολίτες να καταδικάσουν τον δικομματισμό, υπογραμμίζοντας πως οι επικείμενες αυτοδιοικητικές εκλογές έχουν δημοψηφισματικό χαρακτήρα.
Οι υποψήφιοι αντιπεριφερειάρχες του συνδυασμού του θα είναι οι:
Γιώργος Θεοδωρόπουλος (Θεσσαλονίκη), Κώστας Γεωργιάδης (Κιλκίς), Καλλιόπη Κολίνη (Πέλλα), Νίκος Μπονοβόλιας (Πιερία), Φιντίας Βελλίκης (Σέρρες) και Χρήστος Ασημινάρης (Χαλκιδικής).
Το όνομα του υποψηφίου αντιπεριφερειάρχη για την Ημαθία θα ανακοινωθεί τις επόμενες μέρες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: