Τρίτη 7 Σεπτεμβρίου 2010

Εν Ψυχρώ με τον Γιάννη Χατζηιωάννου

Τρίτη 7 Σεπτεμβρίου 2010
Αφού μας έκαναν υπ. περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας τον.. Καστανίδη, το Φλωρίδη, τον Μαγκριώτη, τον Χρυσοχοίδη, τον Αμοιρίδη και ό,τι άλλο κατέβαζε η κούτρα τους κάποιοι «συνάδελφοι» προσγειώθηκαν ανώμαλα με Μπόλαρη. Μόνο για Χατζηπαναγή που δεν μας μίλησαν.
***
Μετά περάσαμε στους αντιπεριφερειάρχες. Άλλο ράδιο αρβύλα κι εδώ. Πόσοι και πόσοι δεν παρέλασαν. Κι ανοίγει και το παιχνίδι με τους συμβούλους. Ούτε μ το κομμάτι να πήγαινε το πράμα. Μην κακοποιείτε την ενημέρωση.
***
Μεγαλοπαράγοντας του δήμου Δίου που πρωτοστάτησε στον «εκθρονισμό» του Παπαχρήστου μετά τα χθεσινά εγκαίνια του κλειστού γυμναστηρίου του Αγίου Σπυρίδωνα ακούστηκε να λέει: «Ο άνθρωπος έκανε έργο, κάναμε λάθος, τον αδικήσαμε». Βοήθειά σας.
***
Σιωπηρή στήριξη πήρε ο Βαγγέλης Λαγδάρης από το ΠΑΣΟΚ. Σιωπηρή στήριξη όμως κι από στελέχη του ΠΑΣΟΚ παίρνει ο Πολύζος. Και σιωπηρά νεοδημοκράτες του Αιγινίου στηρίζουν Λαγδάρη. Σιωπή, χρυσός για όλους.
***
Συνωστισμός για το ψηφοδέλτιο του Σάββα, ιδιαίτερα στους δήμους Πέτρας και Πιερίων.
Δήμαρχε, πάρτους με ΑΣΕΠ για να γλιτώσεις.
***
Σήμερα ο εκλεκτός του ΠΑΣΟΚ απ’ο,τι είπε η επιτροπή επιλογής. Αν προκύψει πάλι θέμα, ο Τσούρας θα καλέσει τους υποψήφιους στο γήπεδο Καραϊσκάκη για να χτυπήσουν από πέντε πέναλτι.
***
Σε ετοιμότητα ο Παπαθανασίου. Τις προσεχείς ημέρες θα ανακοινώσει τα ονόματα των υποψηφίων του ανεξάρτητου συνδυασμού του.
***
Ακούστε κι αυτό. Κάποιοι φίλοι απ’τα παλιά ψοφάνε για παρεξήγηση. Αν δεν γίνουν λέει και οι τρεις δήμοι γαλάζιοι θα φταίει ο Κουκοδήμος. Γιατί ρε κύριοι, οι υπόλοιποι τι κάνουν, με τουριστικές επιχειρήσεις ασχολούνται;
***
Και βέβαια δεν κόπτονται για τον Πολύζο, γιατί ο Βαγγέλης είναι γερή κράση, για τη νότια Πιερία κόπτονται, όπου μυρίζει πολύ ψητό και πέσανε οι μερακλήδες.
***
Και άντε κι έγιναν γαλάζιοι οι δήμοι. Εδώ είχαμε νομό γαλάζιο, είχαμε κράτος γαλάζιο και τι χαΐρι είδαμε; Μας μπατίρισαν τα σαΐνια.
***
Ο νομός προφανώς θα μείνει γαλάζιος, ο Κουκοδήμος γαλάζιος αλλά τα κοράκια θα είναι πάντα μαύρα. Κι αν θέλετε περαιτέρω διευκρινίσεις, προσεχώς!

ΚΡΑΧΤΗΣ
http://kraxtis-gr.blogspot.com/
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: