Τρίτη 7 Σεπτεμβρίου 2010

Στο δρόμο των επιτυχιών...ΚΡΟΑΤΙΑ - ΕΛΛΑΔΑ 0-0

Τετάρτη 8 Σεπτεμβρίου 2010

Εξαλλοι πανηγυρισμοί από τους ποδοσφαιριστές της Εθνικής ομάδας Το παιχνίδι της Εθνικής ομάδας με την Κροατία στο Ζάγκρεμπ (21:30) ήταν εξορισμού το πιο δύσκολο του ομίλου, ωστόσο έγινε δυσκολότερο μετά και το ..στραβοπάτημα με τη Γεωργία την Παρασκευή στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης". Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θέλει τη νίκη για να... ρεφάρει και να αποκτήσει το πάνω χέρι για την πρόκριση στην τελική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος του 2012.
Απέναντι στο φαβορί του ομίλου η Εθνική καλείται να δείξει πως συνεχίζει να είναι αποτελεσματική στα δύσκολα, εκεί όπου ξεχωρίζουν οι μεγάλες από τις μικρές ομάδες. Εχοντας "χτίσει" χαρακτήρα τα τελευταία χρόνια το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα στο κατάμεστο "Μαξιμίρ" και κόντρα σε μεγάλα ονόματα του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου, θα προσπαθήσει να κατακτήσει το θετικό αποτέλεσμα που θα έχει πολλαπλά οφέλη για την ομάδα μας.
Τα προβλήματα δεν λείπουν από τον Φερνάντο Σάντος, ο οποίος θα καλύψει το κενό που άφησε ο Σπυρόπουλος, με τον Τζαβέλλα. Από εκεί και πέρα οι αλλαγές σε σχέση με τον αγώνα απέναντι στη Γεωργία θα είναι ελάχιστες. Ο Πορτογάλος τεχνικός θα παρατάξει το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα με 4-2-3-1 αντί του 4-4-2 που αγωνίστηκε την Παρασκευή.
Ο Σηφάκης θα υπερασπιστεί και πάλι την εστία της Εθνικής, ενώ στο δεξί άκρο της άμυνας θα προτιμηθεί ο Σεϊταρίδης. Στο αριστερό θα τοποθετηθεί ο Τζαβέλλας με τους Παπασταθόπουλο, Παπαδόπουλο μα είναι το κεντρικό δίδυμο στα μετόπισθεν. Ο Κατσουράνης θα είναι το ένα αμυντικό χαφ, με τον Τζιόλη πιθανότατα να είναι ο παρτενέρ του στη μεσαία γραμμή. Μπροστά τους θα βρίσκεται ο Καραγκούνης, με τον Σαμαρά στα αριστερά της μεσαίας γραμμής και τον Τοροσίδη στα δεξιά. Την αιχμή του δόρατος θα αποτελεί ο Σαλπιγγίδης.
Αυτοί θα είναι οι έντεκα που θα ξεκινήσουν την προσπάθεια να "αλώσουν" το Ζάγκρεμπ και να επιστρέψουν με του τρίποντο που θα μας έχει επαναφέρει και πάλι στο δρόμο των επιτυχιών. 
(novasports.gr)
http://kraxtis-gr.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: