Τρίτη 1 Ιουνίου 2010

Εν Ψυχρώ με τον Γιάννη Χατζηιωάννου

Τρίτη 1 Ιουνίου 2010
Εσωκομματικές ήταν και πέρασαν. Δεν ήταν Αντώνη και τόσο καλά τα πράγματα και λέγε εσύ ο,τι θέλεις. Αν σκάσει και κανένας δεξιός Μαντέλης, τότε να δεις... γλέντια.
***
Δέκα χιλιάδες περίπου γαλάζια στελέχη και μέλη στο νομό μας δεν έκαναν τον κόπο να πάνε στην κάλπη. Και με τι κουράγιο βρε αδερφέ;
***
Άντε και να δείτε στις εσωκομματικές του ΠΑΣΟΚ τι έχει να γίνει. Τέλος οι εκσυγχρονιστές, τέλος το βαθύ ΠΑΣΟΚ αλλά τα βαθιά λαρύγγια τέλος δεν έχουν.
***
Και μη νομίζεις βέβαια ότι χορηγίες δεν πέφτουν και σε επίπεδα νομών. Παρακαλώ, σημειώστε ότι χορηγούς έχουν ενίοτε και οι δημοτικοί σύμβουλοι.
***
Παράκληση. Μια που δεν φέρνετε πίσω τα κλεμμένα, δώστε μας πίσω τα κουπόνια.
***
Στην επόμενη οικονομική εξόρμηση πρόεδρε, βλέπω να σου δίνουμε τον δέκατο τρίτο μισθό για τη νέα πορεία.
***
Ηρθαν πάλι οι κοινοτικοί. Άλλη δουλειά δεν έχετε βρε δερβίσια; Εδώκαμεν, εδώκαμεν.
***
Ένα κωλόσπιτο πήρε και ο Άκης και το φάγατε το παλικάρι. Και όχι για πάρτη του, για το νινί βρε σύντροφοι.
***
Κι εμείς ρε Θανάση, τι; Όλο χαρτιά μας στέλνουν, επείγον, τελευταία ειδοποίηση και κάτι τέτοια.
***
Είπα κι εγώ, που είναι και της μόδας, να κοιτάξω στον αλληλόχρεο λογαριασμό της Τράπεζας μπας και μου σφύριξε κανείς καμία καταθεσούλα. Και τι να δω, ένα καντάρι πανωτόκια.
***
Έκανα έλεγχο και στις ηλεκτρικές συσκευές μου. Εντόπισα βραστήρα αυγών Ζίμενς. Ζήτησα το λόγο. Ήταν γαμήλιο δώρο. Τι ανακούφιση.
***
Θα δούμε λίστα δημοσιογράφων που χρηματιζόταν από εταιρείες. Άντε να πάρουν σειρά κι όσοι χρηματίζονται από κόμματα, οργανισμούς και δήμους.
***
Υπάρχουν λέει δημοσιογράφοι σε κάποια μέσα που πληρώνονται δια της πλαγίας, με άλλους τρόπους, με τη συναίνεση της επιχείρησης. Σε τελική ανάλυση πάλι ο κυρίαρχος λαός την πατάει.
***
Τώρα θα μου πείτε, οι δημοσιογράφοι μας έφταιξαν, εδώ η μισή Ελλάδα τα πιάνει κι η άλλη μισή τα ξύνει. Έτσι για να μη μας περνάνε για αφελείς.
***
Και τι μας απομένει τώρα; Η ανάπαυση του πολεμιστή φυσικά, ώσπου να μας φέρουν πίσω τα κλεμμένα ή τουλάχιστον τα κουπόνια ή έστω να βάλουν κάποιον φυλακή έτσι για να βλέπουν οι νεότεροι μπας και προβληματισθούν.(ΤΟΠΙΚΗ)
***

ΚΡΑΧΤΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: