Τετάρτη 16 Ιουνίου 2010

Τέτοια ώρα τέτοια λόγια την Τετάρτη 16 Ιουνίου 2010

Οι συντάκτες της ΕΠΤΑ και της Πολιτείας σχολιάζουν την επικαιρότητα και όχι μόνο
Αξιέπαινη η... πρωτοβουλία των μαθητών του 3ου Λυκείου Κατερίνης, να προχωρήσουν στον καθαρισμό του Πλατανόδασους.
Παρόμοια πρωτοβουλία, την οποία έφεραν σε πέρας με επιτυχία, είχαν αναλάβει πριν κάνα δυο χρόνια και οι Φίλοι του Περιβάλλοντος για το ίδιο Πλατανόδασος.
Το άσχημο είναι ότι και πάλι του χρόνου (αν όχι σε μερικές εβδομάδες) ο χώρος θα καταντήσει και πάλι σκουπιδότοπος και ντροπή για την Κατερίνη. Όσες προσπάθειες κι αν κάνουν φορείς και σύλλογοι, αλλά και ο Δήμος, αν ο χώρος δεν γίνει επισκέψιμος πάντα θα καταλήγει σκουπιδότοπος. Πάντως το ότι δεν είναι επισκέψιμος (που είναι δηλαδή) δεν απαλλάσσει τους «συνειδητά» ασυνείδητους να τον ρυπαίνουν…
Το ευχάριστο είναι ότι τα παιδιά εξακολουθούν να έχουν ευαισθησίες και διάθεση για δράση…
(Η φώτο είναι αρχείου... όπως φαίνεται το πρόβλημα παραμένει, παρ’ όλες τις προσπάθειες που έχουν καταβληθεί στο παρελθόν για τον καθαρισμό του χώρου)

Πληροφορίες, απολύτως διασταυρωμένες, αναφέρουν ότι ο Γιώργος Παπαστεργίου και ο Θωμάς Παπαδημητρίου, βρέθηκαν προσκεκλημένοι σε κοινό γεύμα, αλλά σε… διαφορετικά τραπέζια και μάλιστα πλάτη με πλάτη.
Οι δυο τους ήταν προσκεκλημένοι, μεταξύ άλλων, σε γεύμα που παρέθεσε στις Βρυξέλλες ο ευρωβουλευτής κ. Παπαστάμκος, αλλά από ότι φαίνεται ούτε η ξενιτιά δεν κατάφερε να τους φέρει κοντά…

Συγνώμη για το πάρτι που δόθηκε στο Πλωτό Ναυτικό Μουσείο του Πολεμικού Ναυτικού, ζήτησε ο Βαγγέλης Βενιζέλος (γενικώς από τους έλληνες), αφού εκεί έγινε το «έλα να δεις».
Μάλιστα, ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας, δεν αποδέχθηκε και τη δωρεά των 5 χιλιάδων ευρώ του διοργανωτή (προφανώς τόσο εκτίμησε ο κ. Πατιστας το κόστος επανόρθωσης).
Με τέτοιες βεβηλώσεις, είναι να μην πει κάποιος «ε ρε ΚΑΣ που σας χρειάζεται»

Με τα μέλη της Ελληνικής Επιτροπής των Περιφερειών της Ευρώπης συναντήθηκε ο υφυπουργός Εσωτερικών, για να τους ενημερώσει για το νέο site που τους αφορά και που θα συμβάλλει καθώς είπε στην καλύτερη συνεργασία των μελών με το Υπουργείο, αλλά και μεταξύ τους. Απώτερος σκοπός βέβαια να προωθηθούν κατά το καλύτερο δυνατό και οι Ελληνικές θέσεις. Στη συνάντηση μετείχε και ο νομάρχης Πιερίας, ως πρόεδρος μιας εκ των Επιτροπών των Περιφερειών της Ευρώπης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: