Παρασκευή 26 Μαρτίου 2010

ΤΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΜΕΤΑΞΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΗ

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26-3-2010
Μετά το επεισόδιο μεταξύ πολίτη και δημάρχου Κατερίνης χθες στην παρέλαση, ο πολίτης συνελήφθη και οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα Κατερίνης, όπου διατάχθηκε από τον... εισαγγελέα να κρατηθεί, για να παραπεμφθεί στο αυτόφωρο. Ο πολίτης κατά τη διάρκεια της κράτησης του αισθάνθηκε έντονη δυσφορία και μεταφέρθηκε με περιπολικό στο γενικό νοσοκομείο Κατερίνης, όπου και νοσηλεύεται στην εντατική.
Το ερώτημα είναι, αν ο πολίτης οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα, πριν ο δήμαρχος καταθέσει μήνυση. Βέβαια αφού ο εισαγγελέας διέταξε την κράτηση του πολίτη, αν ο πολίτης με τη σειρά του κατέθετε μήνυση εναντίον του δημάρχου, τότε θα έπρεπε να κρατηθεί κι αυτός, για να παραπεμφθεί στο αυτόφωρο.
Ο δήμαρχος πάντως μετά το επεισόδιο φαινόταν πολύ ανήσυχος και αργότερα μετά το πέρας της παρέλασης, όπως μάθαμε δεν απαντούσε στο τηλέφωνο του. Το απόγευμα δημαρχιακοί κύκλοι είπαν ότι ο δήμαρχος βρίσκεται εκτός Πιερίας. Μήπως βρέθηκε εκτός νομού, ώσπου να παρέλθει το 24ωρο του αυτοφώρου, για να αποφύγει το ενδεχόμενο να κρατηθεί κι αυτός σε περίπτωση που κατέθετε μήνυση κι ο πολίτης; Ν.Β (http://lefteria.blogspot.com)

Δεν υπάρχουν σχόλια: