Παρασκευή 26 Μαρτίου 2010

Πυρετός στον Πιερικό Αρχέλαο για το ντέρμπυ

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26-3-2010
ΜΠΑΣΚΕΤ  Β΄ ΕΘΝΙΚΗ
ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ
ΚΥΡΙΑΚΗ ΩΡΑ 17.00

Αγώνας ντέρμπυ κλειδί την Κυριακή με ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΠΑΤΡΑΣ
Μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζει το παιχνίδι της ερχόμενης Κυριακής με το Πιερικό Αρχέλαο να αντιμετωπίζει στην Κατερίνη στις 17.00 στο κλειστό γυμναστήριο της ...πόλης τον άλλοτε κραταιό Απόλλωνα Πάτρας σ’ έναν αγώνα με μεγάλο βαθμολογικό ενδιαφέρον .
Ο Πιερικός Αρχέλαος θελει να επιστρέψει και πάλι στα νικηφόρα αποτελέσματα και έχοντας την αμέριστη συμπαράσταση των φιλάθλων του στο κλειστό γυμναστήριο Κατερίνης θα παρουσιαστεί μεταμορφωμένος και θα πάρει το πολύτιμο ροζ φύλλο της συνάντησης που θα τον εδραιώσει για τα καλά στην προνομιούχο 3άδα που οδηγεί στην Α2 ανδρών.
Ο Δ. Γαλάνης ο προπονητής του Πιερικού Αρχέλαου προετοιμάζει πυρετωδώς τους καλαθοσφαιριστές για το καθοριστικό παιχνίδι με τον Απόλλωνα Πάτρας μια ομάδα που είναι ιδιαίτερα επικίνδυνη και την αποκρυπτογραφούν στις καθημερινές προπονήσεις.

Το παιχνίδι είναι καθοριστικό αφού κάθε Κυριακή πλέον στις τελευταίες 8 αγωνιστικές κρίνεται κατά μεγάλο βαθμό η πορεία προς την Α2 ανδρών.
Οι φίλαθλοι έχουν ξεσηκωθεί για το μεγάλο παιχνίδι της Κυριακής και όλοι οι δρόμοι οδηγούν στις 5 το απόγευμα στο κλειστό γυμναστήριο Κατερίνης προκειμένου να ενισχύουν και να παροτρύνουν τους παίκτες του Πιερικού Αρχέλαου και να τους οδηγήσουν στην κατάκτηση της νίκης.

Στο φετινό πρωτάθλημα ο Πιερικός Αρχέλαος αντλεί μεγάλη δύναμη από τους φιλάθλους του που με την αμέριστη συμπαράστασή τους τον οδηγούν προς την Α2 ανδρών.

Νίκη και μόνο νίκη είναι το σύνθημα που επικρατεί στις τάξεις των απανταχού Πιεριέων για το Κυριακάτικο παιχνίδι του Πιερικού Αρχέλαου με την δύσκολη ομάδα του Απόλλωνα Πάτρας.(Ο.Β)

Δεν υπάρχουν σχόλια: