Παρασκευή 26 Μαρτίου 2010

ΠΙΕΡΙΚΟΣ - Αύριο αναχωρεί ο Πιερικός για Κρήτη

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26-3-2010
Έγινε χθες κανονικά η ροή του προγράμματος της προετοιμασίας των παικτών του Πιερικού για το παιχνίδι με τον ΟΦΗ που δίνει η Κατερινιώτικη ομάδα το ερχόμενο Σάββατο στην Κρήτη για το πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής.
Είναι ένα δυνατο τεστ... σε μια πολύ δύσκολη έδρα όπως είναι το στάδιο του Γεντί - Κουλέ με τους παίκτες του Πιερικού να δοκιμάζουν τις αντοχές τους ενοψει μάλιστα των αγώνων των πλέι- οφ αφού η ομάδα όλα δείχνουν ότι θα πλασαριστεί στην προνομιούχο 6άδα.
Τίποτα όμως δεν είναι τελειωμένο στο Ελληνικό πρωτάθλημα και γι’ αυτό ο Πιερικός προσέχει πάρα πολύ τα τελευταία παιχνιδια δείχνει μια εκπληκτική προσαρμοστικότητα και με κινήσεις μεθοδικές έχει καταφέρει να καταξιωθεί ανάμεσα στις ομάδες που έχουν βλέψεις για την άνοδο και όλοι το θεωρούν πλέον σαν το αδιαφιλονίκητο φαβορί για την 6άδα.
Ο Σούλης Παπαδόπουλος ο προπονητής του Πιερικού δούλεψε χθες με τους παίκτες του με ασκήσεις δύναμης.
Έκανε δομικές ασκήσεις – αλτικότητα και κατοχή μπάλας.
Ατομικό πρόγραμμα έκαναν ο Μακρής ο Νίκου και ο Κοιτς.
Ο Γιαζιτζόγλου ακολούθησε για προληπτικούς λόγους διαφορετικό πρόγραμμα από τους βασικούς χωρίς όμως η περίπτωσή του να εμπνέει ανησυχία για το παιχνίδι στην Κρήτη.
Επιστρέφει ο Μαρτίνες που εξέτισε την τιμωρία του και ενισχύει τον Πιερικό.
Σήμερα η προετοιμασία θα γίνει στις 10 το πρωί ενώ θα ολοκληρωθεί αύριο στις 11 και εν συνεχεία η αποστολή θα πετάξει για Κρήτη.
Το παιχνίδι θα μεταδοθεί τηλεοπτικά το Σάββατο και ο Πιερικός αναμένεται να δώσει και πάλι τον καλύτερο εαυτό του όπως έχει κανει άλλωστε μέχρι τώρα στα εκτός έδρας παιχνίδια του φετινού πρωταθλήματος όπου έχει αποκομίσει πολύτιμους βαθμούς.(Ο.Β)

Δεν υπάρχουν σχόλια: