Παρασκευή 26 Μαρτίου 2010

Τους διώχνουν για τα συνθήματα στην παρέλαση...ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ


Παρασκευή, 26 Μαρτίου 2010


Ο αρχηγός του Λιμενικού Σώματος αντιναύαρχος Θανάσης Μπούσιος διέταξε τη διενέργεια κατεπείγουσας Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης για τα "ακραία ρατσιστικά συνθήματα" -όπως και χαρακτήρισε και ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Μιχ. Χρυσοχοΐδης, που φώναζαν άνδρες της Μονάδας Υποβρύχιων Αποστολών του Λιμενικού Σώματος, στην παρέλαση της 25ης Μαρτίου και έθεσε σε διαθεσιμότητα τον αξιωματικό που ήταν επικεφαλής του αγήματος των 36 βατραχανθρώπων.
Κατά τον υπουργό, "τέτοιες συμπεριφορές δεν..
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ


αρμόζουν σε κανέναν ένστολο που έχει ορκιστεί στο Σύνταγμα και στους νόμους του κράτους. Κανείς ανεγκέφαλος δεν έχει το δικαίωμα να αμαυρώνει την υπηρεσία του και τον εορτασμό μιας ιστορικής ημέρας μνήμης με ρατσιστικά συνθήματα μίσους και ξενοφοβίας. Προφανώς και εγείρονται σημαντικά ερωτήματα για το επίπεδο της εκπαίδευσης, για τα επικίνδυνα στερεότυπα που εκκολάπτονται ή ενθαρρύνονται σε κάθε Σώμα που είναι επιφορτισμένο με την ασφάλεια της χώρας. Είναι ανάγκη όμως να διαχωριστεί η επιχειρησιακή ετοιμότητα από την ακρότητα, το μίσος και το ρατσισμό σε κάθε έκφρασή τους.Αυτοί οι κύριοι δεν έχουν θέση στο Λιμενικό Σώμα".Οι άνδρες της Μονάδας Υποβρύχιων Αποστολών φώναζαν συνθήματα όπως "Ελληνας γεννιέσαι, δεν γίνεσαι ποτέ, το αίμα σου θα χύσουμε, γουρούνι Αλβανέ".

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

http://kraxtis-gr.blogspot.com/

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Απαιτουμε, να τιμωρηθουν ολοι, αυστηρα.
Δεν παρασυρθηκαν ...μωρα ιναι??
Αισχος.
Τι αλλο θα δουμε???
Απολυτη ξεφτιλα
Κυριε Χρυσοχοιδη, επειδη καποιοι, τους κανουν...ηρωες τωρα...'Γ"Γνησιοι Ελληνες", ας μαθουν, οι Ελληνες δεν ειναι Υπερ της αντιληψης, του μισους, ουτε να πιουν ..το ..αιμα..καθε αμθρωπου...που δυστυχει
Τι να σου πω...δεν εχετε γευση, χουντας, ουτε ανασα δε θα περνατε
Αληθεια αξιζε η θυσια των νεων στο Πολυτεχνειο, αναρωτιεμαι οταν κατι τετοια ακουω...
Λοιπν, Τιμωρια, οι ρεζιληδες.

Ανώνυμος είπε...

ΕΙΜΑΙ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΣΥΝΘΗΜΑΤΟΣ.
ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ ΑΞΙΖΕΙ ΟΛΗ Η ΕΠΙΛΕΚΤΗ ΜΟΝΑΔΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΠΙΚΕΦΑΛΕΙΣ.
ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΜΑΙ ΜΑΖΙ ΣΑΣ.ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΤΗΣ ΓΝΩΜΗΣ ΣΑΣ.Ο ΘΕΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΣΑΣ.ΠΕΡΑΣΑ ΚΙ ΕΓΩ ΑΠΟ ΤΕΤΟΙΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΖΩ ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ ΕΛΛΑΔΑ.
ΟΣΟΙ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΚΑΙ ΚΟΥΡΑΦΕΞΑΛΑ ΚΟΙΜΟΥΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ.ΑΛΛΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ.ΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΠΟ ΝΑ ΨΑΞΟΥΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΣΕΡΒΗΡΕΙ ΕΩΣ ΤΩΡΑ.