Τετάρτη 31 Μαρτίου 2010

Νεοι Διοικητες σε Νοσοκομειο και ΨΝΠΟ - Ο Στέργιος Φαρμάκης και ο Μανώλης Κοσμαδάκης οι νέοι διοικητές στο νοσοκομείο Κατερίνης και ΨΝΠΟ


Τετάρτη 31 Μαρτίου 2010
Ο Στέργιος Φαρμάκης και ο Μανώλης Κοσμαδάκης, επιλέχθηκαν για τις θέσεις των διοικητών στο νοσοκομείο Κατερίνης και στο ΨΝΠΟ.
Οι δυο νέοι διοικητές αναμένεται να αναλάβουν άμεσα τα καθήκοντά τους, παραλαμβάνοντας από τον κ. Παπαδημόπουλο και τον κ. Μπιτόπουλο αντίστοιχα.
Τα ονόματα των νέων διοικητών αναμένεται να ανακοινωθούν επισήμως σήμερα.
Επίσης ο...
συμπολίτης μας Παναγιώτης Τσακπουνίδης οικονομολόγος, αναλαμβάνει καθήκοντα διοικητή στο νοσοκομείο της Νάουσας.
Όπως έγινε γνωστό η θέση του διοικητή στο νοσοκομείο της Κατερίνης προτάθηκε και στον δικηγόρο, πολιτευτή του ΠΑΣΟΚ κ. Ευάγγελο Κουκιώτη ο οποίος αρνήθηκε. (ΤΟΠΙΚΗ)
Υ.Γ Και για να ευλογήσουμε και λίγο τα γένια μας σας είχα πεί απο εδώ!! να κρατήσετε τού το το άρθρο για να επιβεβαιωθούμε ότι έτσι αθ συμβεί και έτσι συνέβη.. γιά να θυμηθούμε τί έγραψε ο ΚΡΑΧΤΗΣ πρίν λίγες μέρες εδω!!! 

ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΑΥΤΟ Ο ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΠΕΣΩ ΕΞΩ ΝΑ ΜΟΥ ΤΡΥΠΗΣΕΤΕ...


ΣΑΒΒΑΤΟ 27-3-2010
Λέγονται και γράφονται πολλά τις τελευταίες ημέρες για τους νέους Διοικητές ου Νοσοκομείου Κατερίνης και του ΨΙΝΜΠΟ.
Για να μήν ψάχνεστε..μήν ακούτε τίποτε.. κρατήστε αυτό που θα σας πώ...
Στο Νοσοκομείο Διοικητής θα είναι ο Στέργιος ο Φαρμάκης και στο ΨΙΝΜΠΟ ο Μανώλης Κοσμαδάκης.. δέν θέλω αντιρήσεις.. και κρατήστε αυτό το δημοσίευμα όταν θα ανακοινωθούν τα ονόματα.. άν  δέν είνα έτσι.. να μου τρυπήσετε.... άντε γιατί αρκετά άσχετα....κυκλοφορούν στον τύπο και στο διαδίκτυο τις τελευταίες ημέρες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: