Τετάρτη 31 Μαρτίου 2010

ΠΙΕΡΙΚΟΣ - Πρωτάθλημα Β’ Εθνικής Κατηγορίας - Σήμερα 16:00 στο Δημοτικό Στάδιο Τη νίκη για την προνομιούχο τετράδα Πιερικός – Διαγόρας Ρόδου

Τετάρτη 31 Μαρτίου 2010
Ένα πολύ κρίσιμο και καθοριστικής σημασίας παιχνίδι δίνει σήμερα ο Πιερικός αντιμετωπίζοντας τον Διαγόρα Ρόδου και έχει για στόχο μόνο τη νίκη που θα τον φέρει και πάλι στην τετράδα των πλέι-οφ.
Οι παίκτες του Πιερικού στο σημερινό παιχνίδι είναι αποφασισμένοι να κάνουν κατάθεση ψυχής για να φτάσουν στο επιθυμητό αποτέλεσμα που είναι η ...κατάκτηση των τριών βαθμών.
Αγωνιστικά προβλήματα δεν έχει ο προπονητής της ομάδας κ. Σούλης Παπαδόπουλος αφού στην αποστολή συμπεριλήφθηκε και ο Μακρής που όμως θεωρείται κάπως δύσκολο αν όχι αδύνατο να ξεκινήσει. Αντίθετα όλοι οι άλλοι είναι ετοιμοπόλεμοι.
Η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών ολοκληρώθηκε με τη χθεσινή προπόνηση που έγινε το πρωί και μετά το τέλος της ανακοίνωσε και την αποστολή με είκοσι έναν ποδοσφαιριστές που αποσύρθηκαν στο ξενοδοχείο.
Οι παίκτες αυτοί είναι οι: Γουμάγιας, Καρακούτσης, Χατζηζήσης Κωνσταντινίδης, Παντελιάδης, Γιαζιτζόγλου, Τασίδης, Εξουζίδης, Παστός, Μακρής, Κοντέων, Μαρτίνεζ, Φρέντερικς, Ρέγιες, Πέντα, Θάνος, Γκουγκουλιάς, Ολγκίν, Τσιτλακίδης, Πλάτανος και Λαζαρίδης.
Το παιχνίδι θ’ αρχίσει στις 16:00 και θα το διαιτητεύσει ο κ. Φωτιάδης από την Καστοριά με βοηθούς τους κ.κ. Δημητριάδη Ι. και Στυλιάδη Δ. επίσης από την Καστοριά ενώ τέταρτος είναι ο κ. Λιαχούδης από την Θεσ/νίκη.

Η χθεσινή προπόνηση
Την τελευταία τους προπόνηση έκαναν χθες το πρωί οι ποδοσφαιριστές του Πιερικού ολοκληρώνοντας την προετοιμασία τους για το σημερινό παιχνίδι με τον Διαγόρα Ρόδου.
Στην προπόνηση ακολουθήθηκε ένα ελαφρό πρόγραμμα και κράτησε περίπου μία ώρα. Άρχισε με το ζέσταμα κα συνεχίστηκε με διάφορα παιχνίδια κυκλοφορίας της μπάλας και τελείωσε με κάποια στοιχεία τακτικής για το σημερινό παιχνίδι.(ΤΟΠΙΚΗ)

Δεν υπάρχουν σχόλια: