Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου 2010

Πριν το Πάσχα θα ανοίξουν τα Τέμπη

Την πεποίθησή του ότι το κλειστό από τις κατολισθήσεις τμήμα των Τεμπών θα ανοίξει πριν από τις γιορτές του Πάσχα, εξέφρασε χθες από τη Θεσσαλονίκη ο υπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων Δημήτρης Ρέππας.
Ο υπουργός δήλωσε ότι «με την εντατικοποίηση των εργασιών» είναι δυνατόν να παραδοθεί σε χρήση «και πριν το Πάσχα» το κλειστό σήμερα από τις κατολισθήσεις, τμήμα της εθνικής οδού Αθηνών-Θεσσαλονίκης.
«Θέλω το μήνυμα, που δώσαμε από την πρώτη στιγμή» τόνισε, αναφερόμενος στην επίσπευση των εργασιών και στην... εξάντληση της δυνατότητας για συντόμευση του χρονοδιαγράμματος που έχει τεθεί, «να το λάβουν σοβαρά υπόψη, αυτοί που εργάζονται. «Ας δουλέψουν πιο εντατικά, ας ενισχύσουν και ας αναπτύξουν περισσότερο τα εργοτάξια τους, γιατί πιστεύω ότι είναι ικανοί, ώστε να αποδειχθούν αναλόγως αποτελεσματικοί και να πετύχουν αυτό τον χρόνο».
Ο υπουργός τόνισε ακόμη ότι, με αφορμή τις κατολισθήσεις, δόθηκε η δυνατότητα να ερευνηθούν καλύτερα και να γίνουν οι αναγκαίες παρεμβάσεις στους τοπικούς και περιφερειακούς άξονες, με πρώτο στόχο την επίτευξη της οδικής ασφάλειας και υπογράμμισε ότι θα γίνουν ακόμη περισσότερες για την συνολική αναβάθμιση του οδικού δικτύου της περιοχής.

Δεν υπάρχουν σχόλια: