Τρίτη 5 Ιανουαρίου 2010

Αλλαγές στις αντινομαρχίες Πιερίας


Τον ορισμό δυο νέων αντινομαρχών και την παράταση της θητείας των δυο εκ των τεσσάρων παλαιών ανακοίνωσε χθες ο νομάρχης Πιερίας.
Οι δυο νέοι αντινομάρχες, που ορίσθηκαν χθες με απόφαση του Νομάρχη Πιερίας Γιώργου Παπαστεργίου, είναι ο Αθανάσιος Φωτίου και ο Δημήτριος Χριστογιάννης, αμφότεροι με πείρα από παλαιότερη θητεία τους σε ανάλογες θέσεις.
Ο κ. Φωτίου αναλαμβάνει την προεδρία της 2ης Νομαρχιακής Επιτροπής, επί θεμάτων Οικονομικού, Διοίκησης, Απασχόλησης και Υποστήριξης του Πολίτη (στη θέση του μέχρι πρότινος αντινομάρχη Χαράλαμπου Μπρουσκέλη), ενώ ο κ. Χριστογιάννης την προεδρία της 4ης Νομαρχιακής Επιτροπής, επί .....θεμάτων Παιδείας, Πολιτισμού-Αθλητισμού, Τουρισμού, Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Ισότητας, Νέας Γενιάς και Εθελοντισμού, που κατείχε πριν ο Χρήστος Γκουγκουρέλας.
Στη θέση του παραμένει για τρίτη χρονιά ο αντινομάρχης Νικόλαος Μπουρονίκος, έχοντας την προεδρία της 1ης Νομαρχιακής Επιτροπής, επί θεμάτων Υποδομών, Ανάπτυξης και Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων, όπως και ο αγροσυνδικαλιστής Πέτρος Παπανικολάου που συνεχίζει και γι’ αυτήν, την τελευταία της θητείας της σημερινής διοίκησης χρονιά, ως αντινομάρχης και πρόεδρος της 3ης Νομαρχιακής Επιτροπής, επί θεμάτων Αγροτικής Ανάπτυξης, Αλιείας, Κτηνιατρικής, Αγροφυλακής και Τοπογραφικής.
(Πολιτεία

Δεν υπάρχουν σχόλια: