Τρίτη 5 Ιανουαρίου 2010

Για το Πρωτάθλημα Νέων Β’ Εθνικής

ΤΡΙΤΗ 5 -1-2010


Άνετη νίκη των Νέων του Πιερικού στο γήπεδο της Βροντούς
Πιερικός - Ρόδος 4 – 1
Πολύ καλοί οι Νέοι του Πιερικού επικράτησαν δίκαια και άνετα της αντίστοιχης ομάδας της Ρόδου με 4-1 τέρματα.
Το παιχνίδι έγινε στο γήπεδο της Βροντούς και οι Νέοι του Πιερικού κυριάρχησαν από το πρώτο λεπτό και με τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου είχαν εξασφαλίσει την επικράτηση αφού ήδη είχαν προηγηθεί με 3-0 τέρματα.
Το δεύτερο ημίχρονο είχε διαδικαστικό χαρακτήρα με τους Νέους μας να σημειώνουν άλλο ένα γκολ στο πρώτο εικοσάλεπτο και τους φιλοξενούμενος στο 81’ να μειώνουν σε 4-1.


Οι καλύτερες φάσεις και τα γκολ..
Στο 9' ο Τσικαδέρης εκτέλεσε κόρνερ από δεξιά, η κεφαλιά του Κωτσιόπουλου πέρασε άουτ δίπλα από το δεξί δοκάρι του Καρίκη.
Στο 10' ο Καμπερίδης, έγινε κάτοχος της μπάλας μέσα στην περιοχή και με ψύχραιμο πλασέ άνοιξε το σκορ για τους Νέους του Πιερικού γράφοντας το 1-0.
Στο 24' ο Πιερικός διπλασιάζει τα τέρματά του, όταν ο Σεχολάρι, σούταρε από το ύψος της περιοχής, ο Καρίκης αιφνιδιάστηκε και η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα 2 - 0.
Στο 30' ο Σεχολάρι με πολύ ωραία ατομική προσπάθεια, απέφυγε δύο φορές το προσωπικό του αντίπαλο και μπαίνοντας στην περιοχή σούταρε διαγώνια, στην δεξιά γωνία του Καρίκη σημειώνοντας το 3 - 0.
Στο 47' ο Τσικαδέρης έβγαλε την σέντρα από δεξιά, ο Καμπερίδης πλάσαρε από κοντά όμως η μπάλα πέρασε σίρριζα άουτ από το δεξί δοκάρι της Ρόδου.
Στο 60' διαγώνιο σουτ του Σεχολάρι, σταμάτησε στο δεξί δοκάρι του Καρίκη και πέρασε άουτ.
Στο 64' ο Καμπερίδης με κοντινό πλασέ ύστερα από πάσα του Τσικαδέρη σημείωσε το 4 - 0.
Στο 68' σουτ - φάουλ του Ταγκάεβ πέρασε σύρριζα άουτ από το αριστερό δοκάρι του Αλεξίου.
Στο 81' ο Ταγκάεβ εκτέλεσε φάουλ από αριστερά και ο Κόντος με καρφωτή κεφαλιά μείωσε σε 4 - 1.
Στο 85' ο Αλεξίου "νίκησε" τον Ταγκάεβ διώχνοντας με τα πόδια σε ανεπανάληπτο τετ - α - τετ κρατώντας το 4 - 1.
Τον αγώνα διαιτήτευσε ο κ. Γκαραγκάνης με βοηθούς τους κ.κ. Ατματζίδη - Αγγελόπουλο.
Οι συνθέσεις
Νέοι Πιερικού: Αλεξίου, Καραγκούνης, Ντόσης (61' Μάρκογλου), Κραγιόπουλος, Κωτσιόπουλος, Μπαρέκας (53' Μετενίδης), Τσικαδέρης, Μίγκος, Σεχολάρι, Καμπερίδης, Τσιανάκας.
Νέοι Ρόδου: Καρίκης, Σκαρτάδος, Παπαδόπουλος, Κόντος, Αρβανίτης (63' Καμπούρης), Σώτα, Ταγκάεβ, Παπουτσογιαννόπουλος (83' Νικάνδρου), Κουρέτας, Ιμερελάι, Χατζηπαυλής (70' Ριζόπουλος)(ΤΟΠΙΚΗ)

Δεν υπάρχουν σχόλια: