Τρίτη 1 Δεκεμβρίου 2009

Μείζον πρόβλημα η ανεργία λίγο πριν την συνταξιοδότηση



MEIZON_PROBLHMA
Χθες, εορτή του πολιούχου Αγίου Ανδρέα του Αιγινίου, όπου και παρέστη στις εορταστικές εκδηλώσεις ο Βουλευτής Πιερίας Θανάσης Παπαγεωργίου, πρώην εργαζόμενοι του εργοστασίου ΤΙΝ ΦΙΛ, ζήτησαν και είχαν ολιγόλεπτη συνάντηση μαζί του, κυρίως για να τον ευχαριστήσουν για το ενδιαφέρον που έδειξε για το πρόβλημά τους με την πρόσφατη επιστολή που έστειλε στον υπουργό Εργασίας κ. Αν. Λοβέρδο.
Ο κ. Παπαγεωργίου είπε πως θεώρησε υποχρέωσή του να ζητήσει από τον υπουργό Εργασίας να δρομολογήσει ανάλογη λύση στο πρόβλημα των απολυμένων των εργοστασίων κλωστοϋφαντουργίας της Πιερίας (ΚΟΡΤΑΓΚ και ΤΙΝ ΦΙΛ) όπως έγινε με άλλους απολυμένους από αντίστοιχα εργοστάσια σε άλλες περιοχές της Ελλάδας, όπως στη Νάουσα την Πρέβεζα και αλλού.
Τους ενημέρωσε επίσης πως το πρόβλημα το συζήτησε και κατ’ ιδίαν με τον κ. Λοβέρδο και θα υπάρξει και άλλη συνάντηση, πιθανώς όλων των κυβερνητικών βουλευτών του νομού και αντιπροσωπείας των απολυμένων με την ηγεσία του Υπουργείου Εργασίας.
Σε κάθε περίπτωση ο κ. Παπαγεωργίου τόνισε ότι αναγνωρίζει το σοβαρό πρόβλημα που έχουν, τη δύσκολη κατάσταση της ανεργίας λίγο πριν την συνταξιοδότηση και θα καταβάλει κάθε προσπάθεια ώστε να δοθεί η προσφορότερη λύση στο πρόβλημά τους.

(ΠΟΛΙΤΕΙΑ)

Δεν υπάρχουν σχόλια: